- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е на тази възраст да нямаш интерес към любов и секс?
Аз съм момче на 19.Имал съм няколко приятелки,зарибявки.Можел съм да правя секс,но просто така са се стекли обстоятелствата,че не се е случило.Преди някак си имах интерес да си имам приятелка и да правя секс,но в момента го нямам.Сякаш въобще не ме интересува и съм станал твърде голям непукист откакто се разделихме с последната ми приятелка.
Разочаровал си се и може би ти е безразлично за момента. Прави неща, които ти харесват. Не мисли за това как никога няма да си върнеш желанието. Ще дойде някое момиче, което ще промени това твое мислене.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Аз също мисля,че е нормално.След като се разделих със последния ми приятел,повече от година нямах никакъв интерес към нищо.Но след време всичко се нарежда и желанието си идва.![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !