.
Резултати от 1 до 25 от общо 126

Threaded View

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Не ме е жал и за животни отгледани по нормален начин и заколени по нормален начин
    Жал ме е за страдащи души и жертви на нехуманност от такива като тебе!
    какво значи "хуманно" мойто момиче
    тая дума е измислена от хората да залъгват такива като тебе
    втълпено ти е, проектирано ти е в съзнанието от институции и медии какво трябва визуално да значи тая дума за да бъдеш спокойна когато ножа прерязва поредното гърло
    в последните години бях няколко пъти на прасе и на прасета
    уж хуманното колене въобще не ми се виждаше хуманно щото немърливите хора по оборите и селата колят нещо си обаче това колене се превръща в 30 минутна касапница и гонитба на свиня из двора пръскаща кръв навсякъде, удряна с чукове и гонена от 2ма мъже с ножове
    за това ли не ти е жал, ти си луда и неинформирана и нищо не знаеш тогава
    къде къде по хуманно е машинно и прецизно да убиват животни за секунди и където от 100 броя само 5 -10 ще се мъчат при пропуск от машината
    а колкото до откъснатите глави на пиленцата хвърлянето им живи в кофа това няма как да бъде практика
    има регулации, стандарти, и прочие за легален бизнес, склонен съм да вярвам че това са частни случаи и отделни фабрики в които контролът не е на ниво
    ти знаеш ли колко хиляди фабрики има в които пък не хвърлят живи пилета на боклука а предварително си ги убиват примерно или там правят квото трябва да се прави
    просто за кво да снимат фабрики в които има правила
    пак ти казвам да мислиш малко по реално относно това защо си спряла месото, а именно защото е кашеста пихтия която наподобява на пиле а не щото е расло в тъмнина
    Последно редактирано от LoadRunner : 05-03-2016 на 21:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си