- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КРАЙ - срещу индустриалното месо
какво значи "хуманно" мойто момиче
тая дума е измислена от хората да залъгват такива като тебе
втълпено ти е, проектирано ти е в съзнанието от институции и медии какво трябва визуално да значи тая дума за да бъдеш спокойна когато ножа прерязва поредното гърло
в последните години бях няколко пъти на прасе и на прасета
уж хуманното колене въобще не ми се виждаше хуманно щото немърливите хора по оборите и селата колят нещо си обаче това колене се превръща в 30 минутна касапница и гонитба на свиня из двора пръскаща кръв навсякъде, удряна с чукове и гонена от 2ма мъже с ножове
за това ли не ти е жал, ти си луда и неинформирана и нищо не знаеш тогава
къде къде по хуманно е машинно и прецизно да убиват животни за секунди и където от 100 броя само 5 -10 ще се мъчат при пропуск от машината
а колкото до откъснатите глави на пиленцата хвърлянето им живи в кофа това няма как да бъде практика
има регулации, стандарти, и прочие за легален бизнес, склонен съм да вярвам че това са частни случаи и отделни фабрики в които контролът не е на ниво
ти знаеш ли колко хиляди фабрики има в които пък не хвърлят живи пилета на боклука а предварително си ги убиват примерно или там правят квото трябва да се прави
просто за кво да снимат фабрики в които има правила
пак ти казвам да мислиш малко по реално относно това защо си спряла месото, а именно защото е кашеста пихтия която наподобява на пиле а не щото е расло в тъмнина
Последно редактирано от LoadRunner : 05-03-2016 на 21:11
Първо напърво аз съм мюсюлманка. Не ям прасета. Второ в нашата свещенна книга е записано точно как се коли курбана с остър нож отсича се гърлото. Няма гонидби дяма стрелби няма забити брадви. Та моето семейство такова месо яде носят ни го от село или си го замръзямаме от село. А пък аз лично не ям вече защото така се чувствам по - добре. Мисля че вие трябва да си оправите коленето.
ебати колко си тъпа
вие как сте го правили у ваштуу селио не ме ебе
аз ти казвам как хората в света аре да кажем балканците как го правят, а щом те (ние) така го правим значи по целия свят болшинството така го правят по къщите си т.е. на който колкото са му възможностите
заслужаваш да те вържа в кочината за наказание за тъпотата ти
и като не ядеш прасета ко расистка ли си, гледаш само пиленцата и се биеш в гърдите колко си хуманна
жалко е че пак го казвам
бахти колко си тъпа и ирационална
"НИЕ" уоооу
смятай
паднах направо
смаян съм
потресен
добре че те провокирах да напишеш това мнение
поне повече хора да разберат за съмнителния ти интелект който си отгледала у вашту село което впрочем е у българия
помачка
аре сега малко да се разведрим че се ядосах
https://www.youtube.com/watch?v=6oz8GgxZt1E
абе не е вярно бе
и това, че ги гледат в ужасни условия през целия им живот - също трябва да те засяга
Защото това не е естествената среда на кравите.
А иначе ловинфекта каза, че няма да яде месо от такива ферми по двете причини. ! А че селяните са още по зле- не я интересува. Тя не купува от тях месо. убива си го сама!
ами да, мен не ме притеснява това защото това си е индустриално месо
то е проектирано да бъде заколено, продадено и тнт в огромни количества
за да се направи такава цена че дори и ти да можеш да си купиш
мен ме притеснява само факта че месото е изкуствено заради хормоните и некачествената храна
което влиае пряко на хората, ако не беше така нямаше да недоволствем щото иначе ако нямаше поточни линии нямаше да има и милиони бройки и такава поносима цена и най-вероятно месо щеше да се яде веднъж седмично
като едно време
пак си прилагаш дебилството
не адвокатствай, тя сама си го е написала
"Не ме е жал и за животни отгледани по нормален начин и заколени по нормален начин"
а това че тя самата не знае какво е нормален начин я прави тъпа и неинформирана
т.е. сляпа, расистка, мърла
циганка
турска чикия