man4estar_crazyfenka?
Първоначално написано от solo_ man4estar_crazyfenka? Мне
в съветска русия ти преследваш призраците като под съветска русия имам предвид тийнпроблем а под ти имам предвид соло Първоначално написано от YoungBloodZ а какво ще кажете за скайп чат? така или иначе соло има на всички скайпа бих се навил
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Фенка на Манчестър ли си?
соло ае направи чат ве калъф
Първоначално написано от YoungBloodZ соло ае направи чат ве калъф Защо не го направиш ти?
Първоначално написано от solo_ Защо не го направиш ти? ти имаш най-много скайпове ти трябва да си... не се измъквай от отговорност
Първоначално написано от YoungBloodZ ти имаш най-много скайпове ти трябва да си... не се измъквай от отговорност Аз им нямам скайповете!
Първоначално написано от solo_ Аз им нямам скайповете! ок тогава аз ще се натоваря с тази сложна задача който иска скайп чат да пише скайп на ЛС! п.п. ако пишат по-малко от 4 човека няма да има скайп чат!
Първоначално написано от solo_ Аз им нямам скайповете! Соло, моля намери си друг аватар!
ок не получих нито един скайп... това си е
Първоначално написано от АгентМура мура? какъв е този нормален и хубав аватар?
Първоначално написано от YoungBloodZ мура? какъв е този нормален и хубав аватар? тоова е Соло на аватара ми.
Първоначално написано от АгентМура тоова е Соло на аватара ми. Хахаа
Влизам в роля!
Първоначално написано от solo_ Влизам в роля! да пишеш от фалшивите ти профили ли?
Първоначално написано от baby_baby да пишеш от фалшивите ти профили ли? Вече съм момиченце.
Първоначално написано от solo_ Вече съм момиченце. Едвали..
Първоначално написано от Esdeath Едвали.. Ти си жестока с мен, Esdeath.
Първоначално написано от baby_baby да пишеш от фалшивите ти профили ли?
АгентМура, виждаш ли?
какво сега ще правим ли скайп тшат?
Първоначално написано от YoungBloodZ какво сега ще правим ли скайп тшат? Тука трупаме мнения!
Правила