Мура? да не сте се скарали със соло или пак разигравате шоу?
нека спазваме известна степен на учтивост от тук нататък, соло!
деба не трябваше да гледам епизодите на игра на тронове
сега ще ги чакам с нетърпение
трябваше да изчакам да излязат всички първо
всъщност още не е късно да спра
беше почнал да ми става скучен напоследък
и все още си има скучни моменти например не ми пука какво се случва с санса и грейджовците и тия с одраните кожи и даже за церсей не ми пука а за аря са ми интересни само асасините а самата тя ми е тъпа
интересни са ми джуджака и плешивия окастрения а любимеца ми е оня хитър гадняр бейлиш кутрето въпреки че не ме кефи това че плешивеца е заловил магьосника който го е купил мисля че е тъпо харесваше ми да е просто оптимизатор
о също така ми е много любопитна мацката с червената коса тя изобщо не се знае какво иска ама напоследък си мисля че е нормална религиозна и само иска да си следва религията
джон сноу най-добре да си стои мъртър според мене
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
така е брат това с стената е толкова яка оферта с клетвата а той си я наруши толкова пъти заради пълните глупости
верно ще е тъпо да излезе главния принц който ще набие Другите тоест ония белтурковци
по скоро някъв случаен тъпак само дето камерата го следва много и може да си върти меча в кръг като хеликоптер хаха
соло а ти кога ще пуснеш снимка?
соло, ние с теб били ли сме някога приятели?
АгентМура : https://www.youtube.com/watch?v=dvEMTDu001A
Не съм простак, но ти си го просиш!
тцтц соло не се питат така мацките за снимка ако искаш да получиш
учи се от батко си пешо![]()
трябва да се държите като джентълмени просто.
всичко можеш да постигнеш с добра техника
това е тайната ми в живота
работи за всичко
за да живееш ти е нужен въздух, така можеш също и да пърдиш. това е една древна универсална тайна