Чакам хайде
Първоначално написано от baby_baby оправи ли интернета?
Първоначално написано от YoungBloodZ оправи ли интернета? Да днес сложиха нов рутер
Първоначално написано от crazyfenka Да Какво желаете да напиша, Господарке?
Първоначално написано от baby_baby Да днес сложиха нов рутер бил е изгорял ли?
Първоначално написано от solo_ Какво желаете да напиша, Господарке? Не знам все едно нещо свързано със соло че си соло
Първоначално написано от YoungBloodZ бил е изгорял ли? да
Първоначално написано от crazyfenka спи ли ти се?
Първоначално написано от YoungBloodZ спи ли ти се? Тъпичко ми е , абе как си се направил извън линия ?
Първоначално написано от crazyfenka Тъпичко ми е , абе как си се направил извън линия ? Влез тук: http://www.teenproblem.net/forum/pro...do=editoptions И първата опция я направи "Invisible mode on" После най-долу пише "Запази промените" - натисни го.
Последно редактирано от solo_ : 05-08-2016 на 14:21
Първоначално написано от crazyfenka Тъпичко ми е , абе как си се направил извън линия ? Соло обича да отговаря вместо другите
Първоначално написано от solo_ Влез тук: http://www.teenproblem.net/forum/pro...do=editoptions И първата опция я направи "Invisible mode on" После най-долу пише "Запази промените" - натисни го. Е то сега пък стана оранжево
Първоначално написано от YoungBloodZ Соло обича да отговаря вместо другите Дневниците ли гледаш или The Originals ? :d
Първоначално написано от crazyfenka Дневниците ли гледаш или The Originals ? :d тхе оригиналс що тоя и в дневниците ли го има ?
Първоначално написано от YoungBloodZ тхе оригиналс що тоя и в дневниците ли го има ? Да :d
Първоначално написано от crazyfenka Е то сега пък стана оранжево Ти го виждаш оранжево, а ние черно-бяло.
Първоначално написано от solo_ Ти го виждаш оранжево, а ние черно-бяло. Сигурен ли си ? Я кажи сега черно бяло ли ми е ?
Първоначално написано от crazyfenka Сигурен ли си ? Я кажи сега черно бяло ли ми е ?
Вече всички се инкогнито...
Първоначално написано от solo_ Вече всички се инкогнито... аз сега ще се направя на линия за да съм различен
къде видя само черно не разбрах?
Първоначално написано от YoungBloodZ аз сега ще се направя на линия за да съм различен не гледай от мен ейййй :д
Първоначално написано от solo_ Добре мерси , хайде какво стана с тая снимка соло
Правила