Първоначално написано от pe6oskeiborda добро утро соро разкриха ли те хах Добро
Първоначално написано от pe6oskeiborda добро утро соро разкриха ли те хах да не би и ти да работиш през нощта? добър ден иначе Първоначално написано от baby_baby Соло дето каза че всеки път казва различно нещо за да е по-интересно lovee той се опитва да е интересен за АгентМура! затова на останалите не е интересен, love
соло - интригант!
YoungBloodZ love аз мисля че агента му е един от фейк профилите :д
Първоначално написано от baby_baby YoungBloodZ love аз мисля че агента му е един от фейк профилите :д Имаш ли доказателства?
Първоначално написано от solo_ Имаш ли доказателства? Не но скоро може и да имам
Първоначално написано от baby_baby Не но скоро може и да имам Ще се радвам да ги видя.
Първоначално написано от baby_baby YoungBloodZ love аз мисля че агента му е един от фейк профилите :д не го защитавам ама... различни хора са едит: може би е по-правилно да кажа различни същества защото не съм сигурен че са хора
Първоначално написано от YoungBloodZ не го защитавам ама... различни хора са solo_ и Агентмура са един и същи човек!
Първоначално написано от solo_ solo_ и Агентмура са един и същи човек! Не съм съгласен!
YoungBloodZ, ти какво работиш? Вече ти питам за пореден път.
Първоначално написано от solo_ YoungBloodZ, ти какво работиш? Вече ти питам за пореден път. писна ми отговарях на тоя въпрос 100 пъти
Първоначално написано от YoungBloodZ писна ми отговарях на тоя въпрос 100 пъти Последно.
Първоначално написано от solo_ Последно. работя в застрахователна компания
:х
Първоначално написано от NeSumSuglasen :х Ти от друга галактика ли си?
NeSumSuglasen, ще ни разкажеш ли за себе си?
почва се.....
Първоначално написано от baby_baby почва се..... Кое?
Първоначално написано от solo_ Кое? писането от фейк профилите
Първоначално написано от baby_baby писането от фейк профилите определено
Първоначално написано от baby_baby писането от фейк профилите Това не е мой профил.
Първоначално написано от baby_baby почва се..... Не съм съгласен!
Първоначално написано от NeSumSuglasen Не съм съгласен! Ще разкажеш ли нещо за себе си, NeSumSuglasen?
solo няма да съм много учуден ако тоя акаунт е твоя собственост
Правила