Какъв тип филми харесвате?
Първоначално написано от YoungBloodZ оо коте добър вечер къде се губиш? имам много да уча напоследък
Първоначално написано от solo_ Какъв тип филми харесвате? всякакъв ти
Кралю мой?
Първоначално написано от solo_ Кралю мой? кой ти е краля ве
Първоначално написано от АгентМура кой ти е краля ве Господар, Вие сте тук!!!
Първоначално написано от solo_ Господар, Вие сте тук!!! И ко ся?
Първоначално написано от АгентМура И ко ся? Брой до 50, и пиши когато си готов!
Първоначално написано от solo_ Брой до 50, и пиши когато си готов! брой вместо мен
Първоначално написано от АгентМура брой вместо мен Аз не знам как се прави.
Първоначално написано от solo_ Аз не знам как се прави. тогава не ставаш за мой поданик, отричам се от теб. тъпанар.
Първоначално написано от АгентМура тогава не ставаш за мой поданик, отричам се от теб. тъпанар. http://imgur.com/gallery/IbCNlVB
Първоначално написано от АгентМура тогава не ставаш за мой поданик, отричам се от теб. тъпанар. Във втори клас ли сте, Господине?
Първоначално написано от solo_ Във втори клас ли сте, Господине? защо си такова тъпо копеле ве? И що все ги гледаш тия картинки на анимирани момиченца малки?
Първоначално написано от АгентМура защо си такова тъпо копеле ве? И що все ги гледаш тия картинки на анимирани момиченца малки? Вие сте Kenshin с големите очи.
Първоначално написано от АгентМура защо си такова тъпо копеле ве? Замъглен съм от красотата на Вашата майка!
Първоначално написано от solo_ Вие сте Kenshin с големите очи. баси лепката си, все за кеншин и за мен си мислиш.
Първоначално написано от АгентМура баси лепката си, все за кеншин и за мен си мислиш. Привличате ме.
Първоначално написано от solo_ Привличате ме. само се преструваш на гей
хора айде минете на личен чат така може да пише някой по-важен човек и да му изпусна мнението заради глупостите ви
Първоначално написано от YoungBloodZ хора айде минете на личен чат така може да пише някой по-важен човек и да му изпусна мнението заради глупостите ви По-важен от Вас?
Първоначално написано от АгентМура само се преструваш на гей Аз съм хуманоид.
Първоначално написано от YoungBloodZ хора айде минете на личен чат така може да пише някой по-важен човек и да му изпусна мнението заради глупостите ви изчезвай от чата на соло ве мизерник
Първоначално написано от solo_ Аз съм хуманоид. https://www.youtube.com/watch?v=a86buy6VoVg
Първоначално написано от solo_ По-важен от Вас? по-важен от вас двамата
Правила