Първоначално написано от YoungBloodZ хаха солоо пак ще те псуват че постваш ЛС-та ти няма ли да си сменяш вече аватара оня с дявола и казана повече ме кефише
Първоначално написано от smilegirl12 ти няма ли да си сменяш вече аватара оня с дявола и казана повече ме кефише къв дявол кви казани? соло имаше дяволски аватари... а аз мисля да остана с тоя
Първоначално написано от YoungBloodZ къв дявол кви казани? соло имаше дяволски аватари... а аз мисля да остана с тоя сложи си оливър куин той поне е по-хубав и почнах да го гледам за 4 дена изгледах до 4 сезон почти ;д
Първоначално написано от smilegirl12 сложи си оливър куин той поне е по-хубав и почнах да го гледам за 4 дена изгледах до 4 сезон почти ;д тоя е по-готин от Оливър Куин
Първоначално написано от smilegirl12 ти няма ли да си сменяш вече аватара оня с дявола и казана повече ме кефише И аз искам да смениш твоя
Първоначално написано от Esdeath И аз искам да смениш твоя Как си, бонбонче?
Първоначално написано от Esdeath И аз искам да смениш твоя Пук.
Първоначално написано от YoungBloodZ Пук. Пук, пук пук ??
Първоначално написано от Esdeath Пук, пук пук ?? да ами ти?
Първоначално написано от YoungBloodZ да ами ти? Не знаех, че вече на въпроса "как си" се отговаря с да..
Първоначално написано от Esdeath Не знаех, че вече на въпроса "как си" се отговаря с да.. гледах просто да напиша нещо правейки се че разбирам езика ти и изобщо не се замислих
Първоначално написано от Esdeath И аз искам да смениш твоя ехх лоша какво ми има на моя?
Първоначално написано от smilegirl12 ехх лоша какво ми има на моя? Не знам, искам нов
Първоначално написано от Esdeath Не знам, искам нов добре ще си потърся някои
Първоначално написано от smilegirl12 добре ще си потърся някои Yay
Първоначално написано от Esdeath Yay tozi haresva li ti ?
Правила