Първоначално написано от Esdeath И аз искам да смениш твоя ехх лоша какво ми има на моя?
Първоначално написано от YoungBloodZ Пук. Пук, пук пук ??
Първоначално написано от GuardianAngel не,но в което и да е друго ще е по щастливо това съзнание е поне винаги мога да я усетя енергиино ти да не си някой магьосник? ;д
Първоначално написано от Esdeath Пук, пук пук ?? да ами ти?
Първоначално написано от persil Усмивкамомиче12, това, което си мисля ли ми намекваш в онази тема? за онази която си мислиш намеквам
Първоначално написано от Esdeath Само внимавай аз да не ти направя нещо лошо... И какво ще ми направиш, безсилно момиче?
Първоначално написано от smilegirl12 ехх лоша какво ми има на моя? Не знам, искам нов
Първоначално написано от smilegirl12 за онази която си мислиш намеквам ложеинфецт?
Първоначално написано от GuardianAngel не,но в което и да е друго ще е по щастливо това съзнание е поне винаги мога да я усетя енергиино Тя има много силна аура.
Първоначално написано от YoungBloodZ да ами ти? Не знаех, че вече на въпроса "как си" се отговаря с да..
Първоначално написано от smilegirl12 ти да не си някой магьосник? ;д понякога ..и за някои ситуации съм,ма си трая
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Първоначално написано от Esdeath Не знам, искам нов добре ще си потърся някои
Първоначално написано от YoungBloodZ ложеинфецт? ние се разбрахме с него
Първоначално написано от solo_ И какво ще ми направиш, безсилно момиче? .
Първоначално написано от GuardianAngel понякога ..и за някои ситуации съм,ма си трая ехааааа какви магии можеш да правиш
Първоначално написано от Esdeath Не знаех, че вече на въпроса "как си" се отговаря с да.. гледах просто да напиша нещо правейки се че разбирам езика ти и изобщо не се замислих
Първоначално написано от smilegirl12 ние се разбрахме с него няма такива работи!
Първоначално написано от smilegirl12 ехааааа какви магии можеш да правиш Той нищо не може да направи...
Първоначално написано от solo_ Тя има много силна аура. има да,дано да е щастлива където и да е,пък и аз съм казал,че винаги ще я пазя,тя знае
Първоначално написано от GuardianAngel има да,дано да е щастлива където и да е,пък и аз съм казал,че винаги ще я пазя,тя знае То е митично същество! Ти не знаеш нищо за него.
Първоначално написано от solo_ И какво ще ми направиш, безсилно момиче? Има доооста неща които мога да направя, не си мисли че съм толкова безпомощна и слаба.
Първоначално написано от YoungBloodZ гледах просто да напиша нещо правейки се че разбирам езика ти и изобщо не се замислих какво друго можеше да е ?
Първоначално написано от Esdeath Има доооста неща които мога да направя, не си мисли че съм толкова безпомощна и слаба. Ахахахаха.
Първоначално написано от smilegirl12 добре ще си потърся някои Yay
Първоначално написано от smilegirl12 за онази която си мислиш намеквам Не знам за кого говориш.
Правила