Първоначално написано от smilegirl12 не ме кефи мн мн тцтц не може да си сериозна! дори агента каза че му харесва
Първоначално написано от YoungBloodZ тцтц не може да си сериозна! дори агента каза че му харесва сериозна съм ! смени го моля те
Първоначално написано от smilegirl12 сериозна съм ! смени го моля те едва ли ще намеря някой който да ми харесва повече така че вероятно няма да го сменя
Първоначално написано от smilegirl12 сериозна съм ! смени го моля те И аз искам ама ...
Първоначално написано от Esdeath И аз искам ама ... ай да му хакнем профила и да я сменим
Първоначално написано от smilegirl12 ай да му хакнем профила и да я сменим вие вместо да ми се кефите на готиния пич който имам за аватар... искате да го сменям Първоначално написано от smilegirl12 freelygirl naprimer ili mecheto tedi freelygirl ок а коя е мечето Теди?
Първоначално написано от YoungBloodZ вие вместо да ми се кефите на готиния пич който имам за аватар... искате да го сменям freelygirl ок а коя е мечето Теди? ми мече което се казва теди ;д ама ето познах за фреейли гъръл
Първоначално написано от smilegirl12 ми мече което се казва теди ;д ама ето познах за фреейли гъръл фрийли гърл* и не, не позна, просто реших да се съглася с теб...
соло айде стига кво ми спамиш сега с 50 акаунта? после що ставали атентати и що умирали хора ей така...
Правила