аз за тая седмица приключих
Първоначално написано от YoungBloodZ аз за тая седмица приключих ти какво работиш не разбрах...освен да гледаш ГОТ у понеделник :Д
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Първоначално написано от GuardianAngel ти какво работиш не разбрах...освен да гледаш ГОТ у понеделник :Д във застрахователна фирма е
Първоначално написано от GuardianAngel ти какво работиш не разбрах...освен да гледаш ГОТ у понеделник :Д работя в застрахователна компания и през деня имам доста свободно време така че си разцъквам из форумО
Първоначално написано от YoungBloodZ работя в застрахователна компания и през деня имам доста свободно време така че си разцъквам из форумО казах го вече ... ставам за секретарка
Първоначално написано от YoungBloodZ работя в застрахователна компания и през деня имам доста свободно време така че си разцъквам из форумО дам,приятелката ти ми каза..ти на колко години си ?
Първоначално написано от GuardianAngel дам,приятелката ти ми каза..ти на колко години си ? аз съм му секретарка
Първоначално написано от GuardianAngel дам,приятелката ти ми каза..ти на колко години си ? на по-малко от 30 и на повече от 10 Първоначално написано от smilegirl12 аз съм му секретарка засега ще ти плащам само с любовта си!
Първоначално написано от YoungBloodZ засега ще ти плащам само с любовта си! ох колко успокоително :д пази си я за други хора ако се сещаш
Първоначално написано от smilegirl12 ох колко успокоително :д пази си я за други хора ако се сещаш не се сещам?
Първоначално написано от YoungBloodZ на по-малко от 30 и на повече от 10 засега ще ти плащам само с любовта си! Дъртофелник на 20 и нещо :Д и няма пари за една секретарка ...тъжна работа...а те толкова ти се натискат :Д
Първоначално написано от GuardianAngel Дъртофелник на 20 и нещо :Д и няма пари за една секретарка ...тъжна работа...а те толкова ти се натискат :Д неееее не му се натискам! кажи му В.
Първоначално написано от GuardianAngel Дъртофелник на 20 и нещо :Д и няма пари за една секретарка ...тъжна работа...а те толкова ти се натискат :Д не ми се лежи в затвора!
Правила