Първоначално написано от M**** Повече ме кефи това, което аз му/ѝ написах в отговор. Постарах се да му/ѝ го напиша в негов/неин стил. Ти и YoungBloodZ може да погледнете пред-предпоследното ми и предпоследното ми съобщение до dreamwalker. По-яко написани са, нали? (: Снимка?
Първоначално написано от YoungBloodZ защо? този не ти ли харесва? не е ли готин тоя на снимката? не ме кефи мн мн
Първоначално написано от smilegirl12 не ме кефи мн мн тцтц не може да си сериозна! дори агента каза че му харесва
Първоначално написано от baby_baby на работа ли си?
Първоначално написано от YoungBloodZ на работа ли си? Даа ама по-късно съм на сцена :д
аз за тая седмица приключих
Добре си си ти
Първоначално написано от YoungBloodZ тцтц не може да си сериозна! дори агента каза че му харесва сериозна съм ! смени го моля те
Първоначално написано от smilegirl12 дам И според теб разликата във възрастта ли е проблема или нещо друго?
smilegirl12, тук ли си?
Първоначално написано от solo_ smilegirl12, тук ли си? да
Първоначално написано от smilegirl12 сериозна съм ! смени го моля те едва ли ще намеря някой който да ми харесва повече така че вероятно няма да го сменя
Първоначално написано от smilegirl12 да Може ли да ми разкажеш?
Първоначално написано от persil И според теб разликата във възрастта ли е проблема или нещо друго? може и това да е, но мисля че тя просто не изпитва същото или може да е разстоянието или може просто да я е страх да се обвързва още
Първоначално написано от solo_ Може ли да ми разкажеш? за?
Първоначално написано от smilegirl12 за? Как си се освободила.
За онова, което те е дърпало.
Първоначално написано от YoungBloodZ аз за тая седмица приключих ти какво работиш не разбрах...освен да гледаш ГОТ у понеделник :Д
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Първоначално написано от smilegirl12 може и това да е, но мисля че тя просто не изпитва същото или може да е разстоянието или може просто да я е страх да се обвързва още Разстоянието не е пречка, живеем в един град.
е ми се говори за това
Първоначално написано от GuardianAngel ти какво работиш не разбрах...освен да гледаш ГОТ у понеделник :Д във застрахователна фирма е
Първоначално написано от smilegirl12 е ми се говори за това Разбирам.
Първоначално написано от GuardianAngel ти какво работиш не разбрах...освен да гледаш ГОТ у понеделник :Д работя в застрахователна компания и през деня имам доста свободно време така че си разцъквам из форумО
Първоначално написано от YoungBloodZ работя в застрахователна компания и през деня имам доста свободно време така че си разцъквам из форумО казах го вече ... ставам за секретарка
Правила