Първоначално написано от pe6oskeiborda на колко сте да защото не мисля че ще видя нещо което ме интересува Заради Indistinct! Тя ти е казала, че съм и пратил фалшиви снимки... И ти сега мислиш, че и на теб ще пратя и ще те излъжа, окей?
Първоначално написано от solo_ Заради Indistinct! Тя ти е казала, че съм и пратил фалшиви снимки... И ти сега мислиш, че и на теб ще пратя и ще те излъжа, окей? за какво ми е да ти гледам снимките изобщо
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda за какво ми е да ти гледам снимките изобщо solo prosto si nabiva filma
Първоначално написано от smilegirl12 solo prosto si nabiva filma Хваща ме параноя, защото Indistinct е змия! Знам го от личен опит.
Първоначално написано от pe6oskeiborda за какво ми е да ти гледам снимките изобщо Защото аз съм чуждоземна.
Първоначално написано от solo_ Защото аз съм чуждоземна. верно има и хубави транс жени но не си мой тип характер
Първоначално написано от pe6oskeiborda верно има и хубави транс жени но не си мой тип характер Добра съм и съм сладка.
Правила