Първоначално написано от YoungBloodZ ко да казем? на колко сте Първоначално написано от solo_ Знаеш ли защо не искаш моя снимка? да защото не мисля че ще видя нещо което ме интересува
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от smilegirl12 а на теб най-грозния ти сигурен съм че не го мислиш!
Първоначално написано от YoungBloodZ сигурен съм че не го мислиш! еми не ми харесва защо просто не го смениш а ме дразниш
Първоначално написано от YoungBloodZ сигурен съм че не го мислиш! дъртьо кажи на колко си години бре :Д :Д :Д И да Артър Дейн умира ша съм в траур след серията ,един от най-гоУемите БАД асове умира
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Първоначално написано от smilegirl12 еми не ми харесва защо просто не го смениш а ме дразниш нямам за цел да те дразня просто на мен много ми харесва тоя аватар... от един сериал е
Първоначално написано от YoungBloodZ а на теб стария ти беше по-добър а аз мога доста да сложа ама се въздържам.
Първоначално написано от GuardianAngel дъртьо кажи на колко си години бре :Д :Д :Д И да Артър Дейн умира ша съм в траур след серията ,един от най-гоУемите БАД асове умира ти се сети да ми отговориш на въпроса след 3 дена! и аз ще ти отговоря след 3 дена на колко съм
Първоначално написано от pe6oskeiborda на колко сте да защото не мисля че ще видя нещо което ме интересува Заради Indistinct! Тя ти е казала, че съм и пратил фалшиви снимки... И ти сега мислиш, че и на теб ще пратя и ще те излъжа, окей?
Първоначално написано от YoungBloodZ нямам за цел да те дразня просто на мен много ми харесва тоя аватар... от един сериал е да знам представи си чче е от древните аа си имал и по яки аватари от този
Първоначално написано от YoungBloodZ ти се сети да ми отговориш на въпроса след 3 дена! и аз ще ти отговоря след 3 дена на колко съм пхахахаха добрее има надежда значи
Първоначално написано от GuardianAngel дъртьо кажи на колко си години бре :Д :Д :Д И да Артър Дейн умира ша съм в траур след серията ,един от най-гоУемите БАД асове умира 19-20
Първоначално написано от GuardianAngel дъртьо кажи на колко си години бре :Д :Д :Д И да Артър Дейн умира ша съм в траур след серията ,един от най-гоУемите БАД асове умира между 20 и 30 години е давам ти жокер
Първоначално написано от smilegirl12 да знам представи си чче е от древните аа си имал и по яки аватари от този ако сложа Никлаус от древните повече ли ще ти харесва?
Първоначално написано от smilegirl12 между 20 и 30 години е давам ти жокер много относително е това може да съм на 29 години и 11 месеца :с
Първоначално написано от YoungBloodZ ако сложа Никлаус от древните повече ли ще ти харесва? даааа ама аз ще избера снимката
Първоначално написано от smilegirl12 даааа ама аз ще избера снимката да бе да аз ще си избера!
Първоначално написано от YoungBloodZ да бе да аз ще си избера! dobre
Първоначално написано от smilegirl12 между 20 и 30 години е давам ти жокер живея между Пловдив и София давам ти жокер...егати жокера ^^
Първоначално написано от solo_ Заради Indistinct! Тя ти е казала, че съм и пратил фалшиви снимки... И ти сега мислиш, че и на теб ще пратя и ще те излъжа, окей? за какво ми е да ти гледам снимките изобщо
Първоначално написано от GuardianAngel живея между Пловдив и София давам ти жокер...егати жокера ^^ selo gorno nadolnishte?
Първоначално написано от smilegirl12 dobre смених го ама тоя нещо не ме кефи ще търся друг
Първоначално написано от pe6oskeiborda за какво ми е да ти гледам снимките изобщо solo prosto si nabiva filma
Първоначално написано от pe6oskeiborda за какво ми е да ти гледам снимките изобщо Защото аз съм чуждоземна.
Първоначално написано от YoungBloodZ смених го ама тоя нещо не ме кефи ще търся друг И аз не го харесвам, къш да търсиш друг.
Първоначално написано от smilegirl12 solo prosto si nabiva filma Хваща ме параноя, защото Indistinct е змия! Знам го от личен опит.
Правила