.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3969

Тема: Чат!

Hybrid View

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    деба не трябваше да гледам епизодите на игра на тронове
    сега ще ги чакам с нетърпение
    трябваше да изчакам да излязат всички първо
    всъщност още не е късно да спра

беше почнал да ми става скучен напоследък

и все още си има скучни моменти например не ми пука какво се случва с санса и грейджовците и тия с одраните кожи и даже за церсей не ми пука а за аря са ми интересни само асасините а самата тя ми е тъпа

интересни са ми джуджака и плешивия окастрения а любимеца ми е оня хитър гадняр бейлиш кутрето въпреки че не ме кефи това че плешивеца е заловил магьосника който го е купил мисля че е тъпо харесваше ми да е просто оптимизатор

о също така ми е много любопитна мацката с червената коса тя изобщо не се знае какво иска ама напоследък си мисля че е нормална религиозна и само иска да си следва религията

джон сноу най-добре да си стои мъртър според мене
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Цитирай Първоначално написано от pe6oskeiborda Виж мнението
    деба не трябваше да гледам епизодите на игра на тронове
    сега ще ги чакам с нетърпение
    трябваше да изчакам да излязат всички първо
    всъщност още не е късно да спра

беше почнал да ми става скучен напоследък

и все още си има скучни моменти например не ми пука какво се случва с санса и грейджовците и тия с одраните кожи и даже за церсей не ми пука а за аря са ми интересни само асасините а самата тя ми е тъпа

интересни са ми джуджака и плешивия окастрения а любимеца ми е оня хитър гадняр бейлиш кутрето въпреки че не ме кефи това че плешивеца е заловил магьосника който го е купил мисля че е тъпо харесваше ми да е просто оптимизатор

о също така ми е много любопитна мацката с червената коса тя изобщо не се знае какво иска ама напоследък си мисля че е нормална религиозна и само иска да си следва религията

джон сноу най-добре да си стои мъртър според мене
    джон сноу е тъпо копеле

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    Цитирай Първоначално написано от АгентМура Виж мнението
    джон сноу е тъпо копеле
    така е брат това с стената е толкова яка оферта с клетвата а той си я наруши толкова пъти заради пълните глупости
    верно ще е тъпо да излезе главния принц който ще набие Другите тоест ония белтурковци
    по скоро някъв случаен тъпак само дето камерата го следва много и може да си върти меча в кръг като хеликоптер хаха
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Цитирай Първоначално написано от pe6oskeiborda Виж мнението
    така е брат това с стената е толкова яка оферта с клетвата а той си я наруши толкова пъти заради пълните глупости
    верно ще е тъпо да излезе главния принц който ще набие Другите тоест ония белтурковци
    по скоро някъв случаен тъпак само дето камерата го следва много и може да си върти меча в кръг като хеликоптер хаха
    според мен джон сноу трябваше да отиде с баща си към кралския чертог. не помня причината поради която не го придружи, ами отиде на оная тъпа стена, където само изроди има.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си