тцтц соло не се питат така мацките за снимка ако искаш да получиш учи се от батко си пешо
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda тцтц соло не се питат така мацките за снимка ако искаш да получиш учи се от батко си пешо Аз търся хора с определени качества.
Първоначално написано от pe6oskeiborda тцтц соло не се питат така мацките за снимка ако искаш да получиш учи се от батко си пешо а как се питат? не че не знам как изглежда просто ми е интереснa стратегията ти
Първоначално написано от YoungBloodZ а как се питат? не че не знам как изглежда просто ми е интереснa стратегията ти Знаеш как изглеждам?
Първоначално написано от solo_ Знаеш как изглеждам? за smilegirl говорех но и теб мога да те намеря ама не ми се занимава защото не съм педалче
Първоначално написано от YoungBloodZ за smilegirl говорех но и теб мога да те намеря ама не ми се занимава защото не съм педалче Тук съм качвал само фалшиви снимки.
Първоначално написано от solo_ Тук съм качвал само фалшиви снимки. не съм казвал обратното
Първоначално написано от YoungBloodZ не съм казвал обратното Намери!
Първоначално написано от YoungBloodZ а как се питат? не че не знам как изглежда просто ми е интереснa стратегията ти с добър подход това е стратегията ми и е гарантирано да работи
Първоначално написано от pe6oskeiborda с добър подход това е стратегията ми и е гарантирано да работи Трябва да си мил.
Правила