за да живееш ти е нужен въздух, така можеш също и да пърдиш. това е една древна универсална тайна
но ако всеки диша, за да живее, за да пърди, как ще дишат после?
Мисля, че трябва да спра да ви следя темата - не искам да знам какво се случва в GoT - причината: сериалът страшно много ми харесва. Почнах да гледам сериала точно между трети и четвърти сезон. Изгледах всичките три сезона за нула време. И трябваше да изчакам само 2-3 месеца до април 2014 г., когато бе премиерата на четвърти сезон. Дори отидох и се снимах на трона, когато бе в Бг. Реших да изчакам да свърши целия сезон и да изгледам всичките серии на веднъж. Е, да, ама животът така се завъртя, че времето мина и замина. Дойде и пети сезон - и той мина и замина. Сега почна шести... Май ще изчакам и той да свърши... (: Но пък за сметка на това си спомням повече от ясно как дивачката застреля със стрела Джон Сноу и как го откараха до стената полумъртъв, а Ария точно да се види с най-големия си законен брат и с майка си и... да посекат близките ѝ - какво като съм гледал серията преди 2-3 години. (:
с оптималния подход можеш да достигнеш пълния си потенциал! няма по-добро решение
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
белите се показват и отвличат денерис и драконите й
след това тя се връща но вече не е човек а драконите стават скелетови и бълват сини пламъци но армията й още я следва както и някои от слугите й
например оня рицаря който я следва от началото е влюбен в нея и естествено още й е верен въпреки всичко
но единия й дракон избягва и си остава нормален и май той е последната надежда въпреки че е с счупени зъби щото се беше сбил с другите дракони и му избиха зъбаците а от това става по слаб щото не може да свирка добре а тайната на един дракон е че силата му идва от свиренето с пръсти
но май ще му присадят нови зъби не се знае има надежда според мен нещата ще се извъртят така че доброто да спечели защото винаги става така в филмите даже в игра на тронове
сега искам да напиша приказка фенфикшън на игра на тронове![]()
хахаа. май не си
http://img0.liveinternet.ru/images/a...763124_e11.jpg така ще ми чистиш краката след време, соло
Последно редактирано от АгентМура : 05-05-2016 на 23:18
лека смеломомиче
тресе ме безсънието и искам да прочета малко за поисонови процеси че стана инт
бейбу ти ли си това на снимката![]()
добрютру