Първоначално написано от solo_ Ами да не ме наречеш грозен. Че то и ти можеш да ме наречеш грозна ама не ми пука по принцип
Първоначално написано от crazyfenka Че то и ти можеш да ме наречеш грозна ама не ми пука по принцип Ами утре ще помисля...
Първоначално написано от solo_ Ами утре ще помисля... Добре , имай предвид че ако ти пратиш твоя истинска снимка и аз ще ти пратя .
Първоначално написано от crazyfenka Добре , имай предвид че ако ти пратиш твоя истинска снимка и аз ще ти пратя . Ти подигравателна ли си?
Първоначално написано от solo_ Ти подигравателна ли си? Не . Аз съм добър човек. Поне се смятам за такъв .
Иначе на няколко потребител/ки съм пращал моя снимка, и са казвали неща от сорта че съм много хубав, но аз не им вярвам.
Първоначално написано от solo_ Иначе на няколко потребител/ки съм пращал моя снимка, и са казвали неща от сорта че съм много хубав, но аз не им вярвам. Мисля си, че ме иронизират.
Първоначално написано от solo_ Иначе на няколко потребител/ки съм пращал моя снимка, и са казвали неща от сорта че съм много хубав, но аз не им вярвам. еми значи си хубав и се прайш само край на историята
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda еми значи си хубав и се прайш само край на историята Вероятно съм сладък, но съм леко комплексиран.
Правила