Първоначално написано от pe6oskeiborda зависи ако тя казва че е момиче значи е а знаеш ли че някои от тези с лекарства достигат хормоналните нива на жените по рождение? ми сигурно бих зависи ако си е направила операция за вагина мисля че може би бих ми ако не си направи операция, тогава не би ли?
Първоначално написано от АгентМура ми ако не си направи операция, тогава не би ли? той ебе всичко живо (сори за езика)
Първоначално написано от zombolovesu той ебе всичко живо (сори за езика) ами ти? Първоначално написано от crazyfenka Дразня се вече .. 6to?
https://www.facebook.com/motikarqrev...3421463221471/
Първоначално написано от zombolovesu той ебе всичко живо (сори за езика) ей! имам си стандарти
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от АгентМура ми ако не си направи операция, тогава не би ли? ъргхххххххх не знам надявам се да нямам такава дилема никога но ако е достатъчно яка може би всъщност сигурно ако опитам веднъж ще разбера дали е яко
Първоначално написано от pe6oskeiborda ъргхххххххх не знам надявам се да нямам такава дилема никога но ако е достатъчно яка може би всъщност сигурно ако опитам веднъж ще разбера дали е яко хахахааааааа според мен ако ще си прави операции да си мени пола, ще стане по- гнусно.
Правила