Първоначално написано от crazyfenka здр майна https://www.youtube.com/watch?v=Md1LlKLUmK4
Първоначално написано от YoungBloodZ https://www.youtube.com/watch?v=Md1LlKLUmK4 Хахахаха не сме пили доста
имат и други клипове гледай ги ако искаш да се посмееш
Пийняците , добре
скейборг армия!
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda скейборг армия! Това е изтъркано.
Нали искахте да ме видите?
Първоначално написано от solo_ Нали искахте да ме видите? не съм искал
Първоначално написано от YoungBloodZ не съм искал Друг искаше.
Ае мили скейборги Маги отива да се къпе , ай чао !
соло това не си ти искам табела на която пише соло Първоначално написано от crazyfenka Ае мили скейборги Маги отива да се къпе , ай чао ! формата в множествено число е скейборгзи
Първоначално написано от pe6oskeiborda соло това не си ти искам табела на която пише соло формата в множествено число е скейборгзи Аа оке
Първоначално написано от pe6oskeiborda соло това не си ти искам табела на която пише соло формата в множествено число е скейборгзи Защо толкова искаш моя снимка?
Първоначално написано от solo_ Защо толкова искаш моя снимка? защото обеща иначе не ми пука
Първоначално написано от pe6oskeiborda защото обеща иначе не ми пука Аз съм професионален лъжец и измамник! В момента мога да те убедя, че в пустинята има райско езеро, и да ти го продам.
и аз съм лъжец и измамник но поне съм честен
Първоначално написано от pe6oskeiborda и аз съм лъжец и измамник но поне съм честен Аз съм различен.
Първоначално написано от pe6oskeiborda и аз съм лъжец и измамник но поне съм честен депутат!
о майни завърнах се
Първоначално написано от crazyfenka о майни завърнах се Искаш ли да правим сделки нелегални?
Първоначално написано от solo_ Искаш ли да правим сделки нелегални? Значи лъжец си бил и измамник , а аз ти вярвам
Първоначално написано от crazyfenka Значи лъжец си бил и измамник , а аз ти вярвам За кое ми вярваш?
Първоначално написано от solo_ За кое ми вярваш? За всичко което си ми дал .. снимки ,име
Първоначално написано от crazyfenka За всичко което си ми дал .. снимки ,име Искаш ли да направя снимка с табелка?
Първоначално написано от solo_ Искаш ли да направя снимка с табелка? Да
Правила