мене па много ме кефи ди ди лин
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от zombolovesu това не му пречи да е як ;D ++++++++ :д а така кажи му
Първоначално написано от YoungBloodZ извърши действието от аватара си върша го всеки път, като си казваш мнението като някакъв разбирач
Първоначално написано от YoungBloodZ извърши действието от аватара си Подкрепям !
Първоначално написано от pe6oskeiborda мене па много ме кефи ди ди лин Пеше като ти видях снимката се сетих за един феномен Релефа тук ли е още?
Първоначално написано от crazyfenka Подкрепям ! правилно постъпваш
Първоначално написано от YoungBloodZ Пеше като ти видях снимката се сетих за един феномен Релефа тук ли е още? май не се е появявал от много години деба и аз съм му фен брат любимия ми клип е ей тошо
Първоначално написано от pe6oskeiborda май не се е появявал от много години деба и аз съм му фен брат любимия ми клип е ей тошо не помня клиповете ама помня че си беше страшно релефен особено когато ползва фотошоп
ДА СИ ПРИПОМНИМ ЕДНА ЛЕГЕНДА! ГАЛИН КАЛЧЕВ РЕЛЕФА!
Първоначално написано от YoungBloodZ ДА СИ ПРИПОМНИМ ЕДНА ЛЕГЕНДА! ГАЛИН КАЛЧЕВ РЕЛЕФА!
ужас
къв е тоя
baby ти си имала регистрация когато пишеше трябва да го знаеш
велик
Първоначално написано от YoungBloodZ baby ти си имала регистрация когато пишеше трябва да го знаеш Как му беше ника? :д
Първоначално написано от YoungBloodZ baby ти си имала регистрация когато пишеше трябва да го знаеш писал е тук? не вярвам било е фейк
Първоначално написано от baby_baby Как му беше ника? :д о не помня galinrelefa или нещо подобно Първоначално написано от pe6oskeiborda писал е тук? не вярвам било е фейк you don't say имаше някакъв дето се прави на него...
не се сещам
Първоначално написано от pe6oskeiborda велик wtf
оф липсват ми старите потребители
Първоначално написано от baby_baby оф липсват ми старите потребители angerfist? trabi? owned?
като се замисля май само траби:д
Първоначално написано от baby_baby като се замисля май само траби:д на мен пък ми липсват някои стари потребителKи
Първоначално написано от YoungBloodZ на мен пък ми липсват някои стари потребителKи даже тоя първия дето го написа не го помня :д иначе овнед го помня ама е като децата
Правила