Тия пък що не влизат вече
абе беше си по-яко преди
Първоначално написано от crazyfenka Тия пък що не влизат вече траби влиза ама от дъжд на вятър другите нз :д
ааааааааа
Първоначално написано от baby_baby даже тоя първия дето го написа не го помня :д иначе овнед го помня ама е като децата -.- той има 25 хиляди мнения ти не го помниш...
Първоначално написано от crazyfenka ааааааааа каква е тая профилна :д
Първоначално написано от YoungBloodZ -.- той има 25 хиляди мнения ти не го помниш... аааааааааа сетих се приятеля на траби е този :д
добър ви вечер :Д
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Първоначално написано от baby_baby аааааааааа сетих се приятеля на траби е този :д приятеля ама не интимния!
Първоначално написано от GuardianAngel добър ви вечер :Д добър! ще те женим ли ?
Първоначално написано от GuardianAngel добър ви вечер :Д Добър вечер
Първоначално написано от baby_baby каква е тая профилна :д Смених я ! А ти защо си с чанта на профилната си ?
Първоначално написано от YoungBloodZ приятеля ама не интимния! е аз нямах и това предвид :д липсват ми тея времена :д
Първоначално написано от crazyfenka Смених я ! А ти защо си с чанта на профилната си ? защото нз каква да си сложа и за сега съм с тази :д тая ти е много яка ! :п
Първоначално написано от YoungBloodZ добър! ще те женим ли ? Не ,много съм млад
Първоначално написано от baby_baby защото нз каква да си сложа и за сега съм с тази :д тая ти е много яка ! :п Мерси
как сте,какво си правите ?
А здр GuardianAngel помниш ли ме ?
Първоначално написано от crazyfenka Мерси дам не е лоша и аз одобрявам
Първоначално написано от YoungBloodZ добър! ще те женим ли ? за кого ;D
Първоначално написано от crazyfenka А здр GuardianAngel помниш ли ме ? не,моля ти се не ме убивай :Д :Д :Д припомни ми :Д
Първоначално написано от zombolovesu за кого ;D Не ,казах много съм млад :Д
Първоначално написано от GuardianAngel дам не е лоша и аз одобрявам
Първоначално написано от GuardianAngel не,моля ти се не ме убивай :Д :Д :Д припомни ми :Д Е преди по форума аз лично често съм те мяркала :d
Първоначално написано от zombolovesu за кого ;D за теб ако те иска D:
Правила