някои хроа се дрзанят много ктао пишеш така напрвао ги побъкрва
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от zombolovesu кво на мен ми е простено, аз да не съм допуснала грешката бтл новият ти аватар ме кефи ^^
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Първоначално написано от YoungBloodZ единствената причина да не си сгрешила е че имаш само 391 мнения я пак
Първоначално написано от pe6oskeiborda някои хроа се дрзанят много ктао пишеш така напрвао ги побъкрва ткаа е
дрзани
Първоначално написано от YoungBloodZ ткаа е АААААААААААААААААААА
Първоначално написано от GuardianAngel бтл новият ти аватар ме кефи ^^ благодаря познай що го смених, ама не пред youngbloodz
Първоначално написано от pe6oskeiborda дрзани ти остави шегата ама току що открих че това вярно ме дразни
Първоначално написано от YoungBloodZ ти остави шегата ама току що открих че това вярно ме дразни хахах знма аз го измсилих
Първоначално написано от pe6oskeiborda хахах знма аз го измсилих стига
Първоначално написано от zombolovesu благодаря познай що го смених, ама не пред youngbloodz новия ти аватар ми показва само едно... страдаш от шизофрения
Първоначално написано от YoungBloodZ новия ти аватар ми показва само едно... страдаш от шизофрения вие пък страдате от дислексия
Първоначално написано от zombolovesu благодаря познай що го смених, ама не пред youngbloodz защото предишния се самоуби?
Първоначално написано от pe6oskeiborda защото предишния се самоуби? ахах това беше доброоо
Първоначално написано от zombolovesu вие пък страдате от дислексия вече на "Вие" ли си говорим?
Йо майни
Първоначално написано от YoungBloodZ вече на "Вие" ли си говорим? ти и пешо .................................................. ............................ не се смятай за толкова важен
Първоначално написано от crazyfenka Йо майни йо майнак
Първоначално написано от YoungBloodZ йо майнак майна скоро ви заебавам
Първоначално написано от YoungBloodZ йо майнак Не ми се ебавайте с града уе ! :Д
Първоначално написано от pe6oskeiborda защото предишния се самоуби? дай по нежно :Д нека кажем ,че старият и аватар се е пенсионирал :Д
Първоначално написано от GuardianAngel Не ми се ебавайте с града уе ! :Д няма (много) Първоначално написано от crazyfenka майна скоро ви заебавам ще лягаш че трябва да ставаш рано ли?
лека ви нощ на всички
Първоначално написано от zombolovesu лека ви нощ на всички лека нощ,перви(извинявам се :P) ^^
Първоначално написано от YoungBloodZ няма (много) ще лягаш че трябва да ставаш рано ли? Да
Правила