Първоначално написано от GuardianAngel бтл новият ти аватар ме кефи ^^ благодаря познай що го смених, ама не пред youngbloodz
Първоначално написано от zombolovesu благодаря познай що го смених, ама не пред youngbloodz новия ти аватар ми показва само едно... страдаш от шизофрения
Първоначално написано от YoungBloodZ новия ти аватар ми показва само едно... страдаш от шизофрения вие пък страдате от дислексия
Първоначално написано от zombolovesu вие пък страдате от дислексия вече на "Вие" ли си говорим?
Първоначално написано от YoungBloodZ вече на "Вие" ли си говорим? ти и пешо .................................................. ............................ не се смятай за толкова важен
Първоначално написано от zombolovesu благодаря познай що го смених, ама не пред youngbloodz защото предишния се самоуби?
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda защото предишния се самоуби? ахах това беше доброоо
Първоначално написано от pe6oskeiborda защото предишния се самоуби? дай по нежно :Д нека кажем ,че старият и аватар се е пенсионирал :Д
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Правила