и на мен ми беше проблемна химията не толкова че не я разбирах колкото че ме мързеше да се занимавам с глупости
Първоначално написано от YoungBloodZ и на мен ми беше проблемна химията не толкова че не я разбирах колкото че ме мързеше да се занимавам с глупости Але ти кво работиш, не си оставил форума за 1 сек,където те оставих там и те намирам симулант
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Какво работи, клати си краката по цял ден у тях.
Първоначално написано от GuardianAngel Але ти кво работиш, не си оставил форума за 1 сек,където те оставих там и те намирам симулант казах ти какво работя просто имам свободно време докато съм на работа между другото честити 1000 мнения! още малко ти остава и ме настигаш!
Още мъничко и свършвам училище
Първоначално написано от crazyfenka Още мъничко и свършвам училище Супер и аз след час си тръгвам
и аз след малко (5 часа и 40 минути) си тръгвам
Най сетне вкъщи ...
Добър ден
здражейте
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda здражейте ЗДР МАЙНАК! Първоначално написано от baby_baby Добър ден здрасти Първоначално написано от crazyfenka Най сетне вкъщи ... как така чак сега? нали одеве каза че малко остава?
Първоначално написано от YoungBloodZ ЗДР МАЙНАК! здрасти как така чак сега? нали одеве каза че малко остава? Да .. просто бях с приятели след даскало
Първоначално написано от pe6oskeiborda здражейте Как си, провал?
Първоначално написано от crazyfenka да нямаш рожден ден? Първоначално написано от solo_ Как си, провал? соло, приемаш ли ми извинението?
Първоначално написано от YoungBloodZ соло, приемаш ли ми извинението? За?
Първоначално написано от solo_ За? че нараних чувствата ти, говорейки по твоята болна тема - Дриймиту
Зъдъръ
Първоначално написано от YoungBloodZ че нараних чувствата ти, говорейки по твоята болна тема - Дриймиту Аз нямам чувства...
Първоначално написано от smilegirl12 Зъдъръ драсти копр?
Първоначално написано от solo_ Аз нямам чувства... ок тогава няма нужда да ти се извинявам връщам си думите назад
Първоначално написано от YoungBloodZ ок тогава няма нужда да ти се извинявам връщам си думите назад Аз не се интересувам.
https://youtu.be/wnGQ1K1noSo
Първоначално написано от YoungBloodZ да нямаш рожден ден? соло, приемаш ли ми извинението? Не.. чудя се вече какво да пиша тук и тоя соло май ми е сърдит нещо
Първоначално написано от crazyfenka Не.. чудя се вече какво да пиша тук и тоя соло май ми е сърдит нещо ако можеш прочети темите които съм пускал в тоя форум... няма такъв идиот честно досега четох и се смея на глас
Правила