А и това какво общо има с въпроса който ми е задал?
Първоначално написано от crazyfenka А и това какво общо има с въпроса който ми е задал? ако наистина не ти върви с момчетата няма как да го е разбрал само по името ти... затова попитах да не би да си му споделила лична информация
Първоначално написано от YoungBloodZ ако наистина не ти върви с момчетата няма как да го е разбрал само по името ти... затова попитах да не би да си му споделила лична информация Проблем ли имаш, младежо?
Първоначално написано от solo_ Проблем ли имаш, младежо? ни най-малко!
Първоначално написано от YoungBloodZ ни най-малко! Просто не ми е приятно да говориш лошо за dreamwalker.
Първоначално написано от YoungBloodZ ако наистина не ти върви с момчетата няма как да го е разбрал само по името ти... затова попитах да не би да си му споделила лична информация Нее то това за момчетата тук по тая тема в някоя от страниците той беше познал че не ми върви с тях
Първоначално написано от crazyfenka той беше познал че не ми върви с тях Аз имам сили.
Първоначално написано от solo_ Аз имам сили. Стига филми.
Първоначално написано от crazyfenka Стига филми. Не са филми.
Първоначално написано от solo_ Не са филми. Дали ...
Първоначално написано от crazyfenka Нее то това за момчетата тук по тая тема в някоя от страниците той беше познал че не ми върви с тях пропуснал съм го Първоначално написано от solo_ Просто не ми е приятно да говориш лошо за dreamwalker. на мен пък не ми е приятно да говориш каквото и да е за dreamwalker но ти го правиш
Първоначално написано от YoungBloodZ на мен пък не ми е приятно да говориш каквото и да е за dreamwalker но ти го правиш Защо ти е неприятна?
Първоначално написано от solo_ Защо ти е неприятна? защото ми писна откакто съм влязъл във форума да чета само dreamwalker
Първоначално написано от YoungBloodZ защото ми писна откакто съм влязъл във форума да чета само dreamwalker Тя е просто известен човек!
Първоначално написано от solo_ Защо ти е неприятна? Може би защото му е писнало на нон стоп да слуша за нея well така мисля
Правила