Първоначално написано от smilegirl12 Ъгхх липсва ми чатаа на милиардерите Защо ти липсва? Пълен е с глупости.
Първоначално написано от solo_ Защо ти липсва? Пълен е с глупости. Щото ся има някви идиоти тука пък там си бяхме къде къде има 1-2 нови дето ме кефат и това е
Първоначално написано от smilegirl12 Щото ся има някви идиоти тука пък там си бяхме къде къде има 1-2 нови дето ме кефат и това е Пълен е с глупости... Този чат е по-добър.
Първоначално написано от solo_ Пълен е с глупости... Този чат е по-добър. не разбрах... ще ми помогнеш ли да си намеря старата профилна?
Първоначално написано от YoungBloodZ не разбрах... ще ми помогнеш ли да си намеря старата профилна? Търсих, но нищо не излезе.
Първоначално написано от solo_ Търсих, но нищо не излезе. как така? вчера как намери стара профилна кажи как търсиш да си я потърся аз
Първоначално написано от YoungBloodZ как така? вчера как намери стара профилна Не на всички потребители се виждат старите профилни снимки.
Първоначално написано от solo_ Пълен е с глупости... Този чат е по-добър. Тоя щото не е пълен с глупости
Правила