Първоначално написано от YoungBloodZ охо лудата добър! Какво става майнааа
Първоначално написано от crazyfenka Какво става майнааа бъркаш ме с ангела... той е майнака от Пловдив! иначе при мен всичко е ток и жица както се казва
Първоначално написано от YoungBloodZ бъркаш ме с ангела... той е майнака от Пловдив! иначе при мен всичко е ток и жица както се казва Абе то всички сте майни
Първоначално написано от crazyfenka Абе то всички сте майни тцтцтц не с лошо!
Първоначално написано от YoungBloodZ тцтцтц не с лошо! Еее не е лошо де какво му е лошото
Първоначално написано от crazyfenka Абе то всички сте майни Не така! Има хора коита са възпитани, културни и интелигентни - те не са "майни"! Майни си ония от улицата.
Първоначално написано от solo_ Не така! Има хора коита са възпитани, културни и интелигентни - те не са "майни"! Майни си ония от улицата. Добре уважаеми господине !
Първоначално написано от crazyfenka Добре уважаеми господине ! Такъв съм, Госпожице.
Първоначално написано от solo_ Не така! Има хора коита са възпитани, културни и интелигентни - те не са "майни"! Майни си ония от улицата. ти си един точно определен тип майна който няма да казвам пред всички за да не ме помислят за простак!
Първоначално написано от YoungBloodZ ти си един точно определен тип майна който няма да казвам пред всички за да не ме помислят за простак! Аз съм възпитан човек.
Първоначално написано от solo_ Аз съм възпитан човек. ти си такъв вид майна какъвто се споменава в тоя клип https://www.youtube.com/watch?v=D6euGRsvh8o
Правила