Първоначално написано от YoungBloodZ и аз те обичам! ама аз повече
Първоначално написано от solo_ Влизам в роля! да пишеш от фалшивите ти профили ли?
Първоначално написано от baby_baby ама аз повече е това вече не е вярно! аз повече!
Първоначално написано от baby_baby да пишеш от фалшивите ти профили ли? Вече съм момиченце.
Първоначално написано от YoungBloodZ мура? какъв е този нормален и хубав аватар? тоова е Соло на аватара ми.
Първоначално написано от YoungBloodZ е това вече не е вярно! аз повече! аз повече то се знае
Първоначално написано от baby_baby да пишеш от фалшивите ти профили ли?
Първоначално написано от YoungBloodZ е това вече не е вярно! аз повече! Мен защо не ме цункате?
Първоначално написано от АгентМура тоова е Соло на аватара ми. Хахаа
Първоначално написано от baby_baby аз повече то се знае докажи! Първоначално написано от АгентМура тоова е Соло на аватара ми. тоя на аватара ти е твърде красив за да е соло
АгентМура, виждаш ли?
Първоначално написано от solo_ Мен защо не ме цункате? не ти ли стига толкова ве каун
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от solo_ Вече съм момиченце. Едвали..
Първоначално написано от YoungBloodZ тоя на аватара ти е твърде красив за да е соло Извинявам се, Мистър Вселена!
какво сега ще правим ли скайп тшат?
Първоначално написано от Esdeath Едвали.. Ти си жестока с мен, Esdeath.
Първоначално написано от solo_ Мен защо не ме цункате? смени си аватара че ме плашиш
Соло знаем, че си хейтай фен, но моля те не ни показвай любимите ти снимки от тях ..
Първоначално написано от solo_ Извинявам се, Мистър Вселена! accepted.
Първоначално написано от YoungBloodZ какво сега ще правим ли скайп тшат? Тука трупаме мнения!
Първоначално написано от YoungBloodZ какво сега ще правим ли скайп тшат? +1 аз вече се включих
Първоначално написано от YoungBloodZ какво сега ще правим ли скайп тшат? да не ми изневеряваш !
Първоначално написано от YoungBloodZ accepted. ^^
Първоначално написано от solo_ Тука трупаме мнения! ок аз ще пиша на всички на ЛС за скайповете а ти си трупай
Правила