.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Ще сбъркам ли? Помощ

Здравейте, хора! Искам да чуя мненията ви за моя проблем, наистина много шантав. Накратко ще ви разкажа какво се случи. Излизах с едно момче няколко седмици, много готин, паснахме си като характери, абе всичко беше 6. Но една вечер ми звънна един мой бивш, аз действах необмислено и се видяхме. Много съжалявам за което. Приятелят ми разбра, скарахме се и се разделихме. След седмица той ми се обади, поговорихме като големи хора и ми каза, че съм постъпила глупаво, но наистина ме харесва и иска да е с мен и ми прощава. Събрахме се, нещата потръгнаха. Но аз разбрах, че той също в началото на връзката ни се е виждал многократно със своя бивша и дори са си били интимни, скришно от мен. По мое желание се разделихме. Той доста ме търси, говорим и много иска да се съберем отново, казва, че е било грешка, дори не помни защо го е направил, че нещата тогава още не са били сериозни между нас и затова си го е позволил. Аз наистина изключително много го харесвам, но не знам заслужава ли си да съм в такава връзка... ще се радвам да чуя какво мислите. Благодаря на отговорилите!

Все пак сте били заедно за мен е изневяра! Лично аз не бих простил изневяра И все пак, ако смяташ, че биха се оправили нещата послушай себе си. Но имай в предвид, че нещата могаг да станат по-трудни( Ще свикнеш повече, ще го обичаш и пак може да направи нещо.. тогава боли повече) успех

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Не се събирайте,остани малко сама ,то явно и ти не си много наясно със себе си.
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Мега фен Аватара на baby_baby
    Изобщо не си заслужава да си в такава връзка според мен ще продължавате да си изневеряват и пак ще се оправдавате че не знаете как и защо сте го направили

Голям фен Аватара на Starless
    Ти си сгазила лука - той ти е простил. Сега е твой ред.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от LittlebutFunny Виж мнението
    Но една вечер ми звънна един мой бивш, аз действах необмислено и се видяхме.
    Е какво значи това?
    Ако само за едното излизане с бивш те е зарязал и на всичкото отгоре даже ти е изневерявал, с право си му била шута, че дори си се забавила.
    Въобще, толкова накриво сте тръгнали, че няма никакъв смисъл да си губиш времето.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си