- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ГЕЙ ЛИ Е?
Акаунта ми е от 3 години и сигурно в година веднъж влизам тук бях си пуснала една тема преди седмица две и влизам да си я проверявам и да както каза убивам малко време ... но как прецени че нямам приятели с който да излизам не ми е ясноа да и се правя на яка пред хора който не познавам и те мен също хаха ква е логиката ?
На ееееееййй знаеш ли кой говори??? Овчарите на село така се провикват като викат овцете, еееейййй!!!
Ти да не си овчарка? Българска овчарка миризлива каракачанка? Или теб те пасат на паша, тоест ти си овцата???
Да, аз съм братът на Роналдо и изглеждам като него! Сега вече знаеш тайната ми!
И как разбра точно че съм загорял? Ако бях загорял щях да искам секс от теб! Теб да съм те свалял??? Нито искам да ти пиша, нито искам секс от теб, защото си трътла!!! И си малка трътла, което е още по-лошо!!! Затова вместо да плямпаш празни приказки, иди се погрижи за тялото си!
По принцип пращам целувки! Виртуални, понеже нали няма как наживо, обаче на теб ти пращам само здрависване, толкова заслужаваш заради характера си! АДИОС, ЧИКА ЕСТУПИДА
Страшни затапки правиш няма що и започвам да си мисля че дори 15 нямаш ... освен за ебане и село друго не говориш. И май най добре знаеш как се викат овце ама е така сте всички селяни като си направите регистраций по разни сайтове и си дигате мерника много хаха нямам думи просто какво да споря с толкова ограничен човек като по този начин само си повдигаш ниското самочувствие . Първо почни да уважаваш себе си и тогава коментирай мен защото говориш за оная си работа все едно си я намерил на улицата и така като ти разгледах мненията само на тема ебане се обаждаш и разни обратни толкова ли ограничен човек си ? Толкова ли нямаш достойнство и самоуважение, толкова ли прост си че всяка втора дума тук ти е - сперма и гей ... о и да засегнах се че не ми прати целувка много ме е яд честно...
Всъщност числото "15" се намира някъде около мен, тук позна сладур! 15 е дължината на кура ми омекнал. Два пъти умножено по 15 -> обща дължина на кура ми надървен. Освен за ебане и за село за друго не говоря, защото (би трябвало да се сетиш доста лесно, ако си както твърдиш, толкова "умна") на село само ебем. Друго на село няма какво да правим, нормално това да са ми интересите. Село и ебане!!! Еблив селяк съм и ще те наеба, а след това ще те омацам с тор!
Ние селяните сме по граждани и от гражданките като теб, защото знаем, че "регистраций" се пише "регистрации".![]()
Самочувствието си го дигам по много други начини, със сигурност ти не си един от тях, тъй като доколкото знам не те знам как изглеждаш, възможно е да си доста дебела например. Как ще си вдигам тогава самочувствието като комуникирам с една дебелана с виснали цомби като на крава майка и с 3 декара гъз?![]()
Яд те е честно, обаче ми разгледа мненията, май на "гражданчето" му стана интересно???![]()
![]()
![]()
?
И прецени че съм дебела от нещо което съм писала преди 3 години хаха филмирано футболистче
- Каза момичето което ще си разтвори краката за гол когато ме види
Ти нормален ли си едно изречение не можеш да вържеш освен за секс за друго не мислиш толко си ограничен без грам достойнство и самоуважение си е за такова нищожество ли да си отварям краката хаха мижитурка
Добре трътло, айде избери си тема на която да говорим, обаче ако те затапя, ще се надупиш да те наеба и после ти свърша в устата, разбрахме ли се?
Аз ако съм загорял, ти трябва да си прегорял, не по-точно ОВЪГЛЕН като мангал от Българово.
Просто обичам този израз много - put your mouth where your money is.
А при теб по-добре ще работи - put your little cock where your mommy is.
То, ако простотията му бе спряла само на 'тъпа като баба ми'..
То първо така се почва с мастурбацията заедно после нещо друго ще почнат да правят и хопп приятеля ти ще иска да го чукат него...