.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: ГЕЙ ЛИ Е?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    По темата: Зависи на колко години е приятеля ти.. Много момчета в първите години от пyбертета или малко преди това, са го правели...
    И ти ли, Бруте!?

Цитирай Първоначално написано от sadasdaaa Виж мнението
    Хаха , посмях се докато чета как двама комплексари спорят :Д .
    Някакъв с снимка на Роналдо , който си скуби веждите и си слага 1 килограм гел преди да излезе да симулира на терена (явно за теб това е да си мъж (на 15 години)):Д .
    И няк'во момиче което си убива времето тук , щото няма приятели с които да излезе и се прави на яка по форумите като тоя келеш по горе ....

Пълна трагедия !
    Акаунта ми е от 3 години и сигурно в година веднъж влизам тук бях си пуснала една тема преди седмица две и влизам да си я проверявам и да както каза убивам малко време ... но как прецени че нямам приятели с който да излизам не ми е ясно а да и се правя на яка пред хора който не познавам и те мен също хаха ква е логиката ?

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Цитирай Първоначално написано от ::NeVeR*eNd::: Виж мнението
    Еййй кви факти вадиш няма що снимката не била моя ти кво искаш да кажеш че се представяш за Роналдо ли ? И къв си ти че да ти се доказвам някъв загорял дето само хейтва по форумите хаха еми не мерси
    На ееееееййй знаеш ли кой говори??? Овчарите на село така се провикват като викат овцете, еееейййй!!!

Ти да не си овчарка? Българска овчарка миризлива каракачанка? Или теб те пасат на паша, тоест ти си овцата???

Да, аз съм братът на Роналдо и изглеждам като него! Сега вече знаеш тайната ми!

И как разбра точно че съм загорял? Ако бях загорял щях да искам секс от теб! Теб да съм те свалял??? Нито искам да ти пиша, нито искам секс от теб, защото си трътла!!! И си малка трътла, което е още по-лошо!!! Затова вместо да плямпаш празни приказки, иди се погрижи за тялото си!

По принцип пращам целувки! Виртуални, понеже нали няма как наживо, обаче на теб ти пращам само здрависване, толкова заслужаваш заради характера си! АДИОС, ЧИКА ЕСТУПИДА

Страшни затапки правиш няма що и започвам да си мисля че дори 15 нямаш ... освен за ебане и село друго не говориш. И май най добре знаеш как се викат овце ама е така сте всички селяни като си направите регистраций по разни сайтове и си дигате мерника много хаха нямам думи просто какво да споря с толкова ограничен човек като по този начин само си повдигаш ниското самочувствие . Първо почни да уважаваш себе си и тогава коментирай мен защото говориш за оная си работа все едно си я намерил на улицата и така като ти разгледах мненията само на тема ебане се обаждаш и разни обратни толкова ли ограничен човек си ? Толкова ли нямаш достойнство и самоуважение, толкова ли прост си че всяка втора дума тук ти е - сперма и гей ... о и да засегнах се че не ми прати целувка много ме е яд честно...

Мега фен Аватара на solo_
    Много ме засегна мисля да изляза от форума да си изтрия акаунта да се заключа в нас и да не излизам...
    Не се засягай.

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Не се засягай.
    Е как да не се засягам виж го сега и целувка не иска да ми праща

Мега фен Аватара на solo_
    Е как да не се засягам виж го сега и целувка не иска да ми праща
    Аз ще ти дам.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Сигурна ли си само по форумите че еба ? Ако искаш могат да ти потвърдят оттук доста хора , кои точно наебах.
    анархи, ти ли си тва

Супер фен Аватара на Pug_306
    Ами ти не пускай, може и с няколко да мастурбира !

Страшни затапки правиш няма що и започвам да си мисля че дори 15 нямаш ... освен за ебане и село друго не говориш. И май най добре знаеш как се викат овце ама е така сте всички селяни като си направите регистраций по разни сайтове и си дигате мерника много хаха нямам думи просто какво да споря с толкова ограничен човек като по този начин само си повдигаш ниското самочувствие . Първо почни да уважаваш себе си и тогава коментирай мен защото говориш за оная си работа все едно си я намерил на улицата и така като ти разгледах мненията само на тема ебане се обаждаш и разни обратни толкова ли ограничен човек си ? Толкова ли нямаш достойнство и самоуважение, толкова ли прост си че всяка втора дума тук ти е - сперма и гей ... о и да засегнах се че не ми прати целувка много ме е яд честно...
    Всъщност числото "15" се намира някъде около мен, тук позна сладур! 15 е дължината на кура ми омекнал. Два пъти умножено по 15 -> обща дължина на кура ми надървен. Освен за ебане и за село за друго не говоря, защото (би трябвало да се сетиш доста лесно, ако си както твърдиш, толкова "умна") на село само ебем. Друго на село няма какво да правим, нормално това да са ми интересите. Село и ебане!!! Еблив селяк съм и ще те наеба, а след това ще те омацам с тор!

Ние селяните сме по граждани и от гражданките като теб, защото знаем, че "регистраций" се пише "регистрации".

Самочувствието си го дигам по много други начини, със сигурност ти не си един от тях, тъй като доколкото знам не те знам как изглеждаш, възможно е да си доста дебела например. Как ще си вдигам тогава самочувствието като комуникирам с една дебелана с виснали цомби като на крава майка и с 3 декара гъз?

Яд те е честно, обаче ми разгледа мненията, май на "гражданчето" му стана интересно???

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    анархи, ти ли си тва
    ?

И прецени че съм дебела от нещо което съм писала преди 3 години хаха филмирано футболистче

- Каза момичето което ще си разтвори краката за гол когато ме види

Ти нормален ли си едно изречение не можеш да вържеш освен за секс за друго не мислиш толко си ограничен без грам достойнство и самоуважение си е за такова нищожество ли да си отварям краката хаха мижитурка

Добре трътло, айде избери си тема на която да говорим, обаче ако те затапя, ще се надупиш да те наеба и после ти свърша в устата, разбрахме ли се?

Супер фен Аватара на Pug_306
    Ебаси предложението

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Ебаси предложението
    Момчето е загоряло, кво искаш

Аз ако съм загорял, ти трябва да си прегорял, не по-точно ОВЪГЛЕН като мангал от Българово.

Просто обичам този израз много - put your mouth where your money is.

А при теб по-добре ще работи - put your little cock where your mommy is.

Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Всъщност не можеш да го изтриеш, явно си тъпа като баба ми от село Кочериново !

Не може да се изтрива акаунта за да ти четат децата простотиите много време след като си тръгнеш, лапенце !

Но ако искаш може да направим така, че да ти се наложи после да си забърсваш спермата ми от путката ти и от устичката ти. Много е гъста и лепне и не знам как ще успееш но може да пробваш !
    Колко прост трябва да си за да наречеш собствената си баба "тъпа" ?
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

rossyxg
    Guest
    То, ако простотията му бе спряла само на 'тъпа като баба ми'..

Мега фен Аватара на draid
    Абе моя приятел малко се съмнявам да прави такива неща ... ама ти като те гледам какъв мъж си да висиш по форуми ми става ясно хаха
    От чисто любопитство, кажи с какви мъжки неща се занимава твоя евентуален приятел?

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    От чисто любопитство, кажи с какви мъжки неща се занимава твоя евентуален приятел?
    Лови крокодили сигурно.. (Тя му е трофей от предишен лов)

Never... Нищо лично

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Пхахах не е гей глупости просто момчетата са много по разкрепостени от момичетата и са пълни простаци така че всичко може да се очаква от тях
    Очевидно и той с такива неща, като на авторката

И не, не е нормално Да ви се чуди човек къде сте ги намерили такива и двете

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    За мен това не е нормално
    За мен също...но пък,когато едни мои приятели бяха на по 15-16 бяха разправяли,че си мастурбирали заедно пък сега не са обратни,даже са си с сериозни връзки и двамата.Не знам,деликатна тема е

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    То първо така се почва с мастурбацията заедно после нещо друго ще почнат да правят и хопп приятеля ти ще иска да го чукат него...

Na kolko e tozi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си