Ето гледайте малко от мненията на непълнотелната госпожичка на която устичката и е по голяма от на самосвал пълен с лайна ----->

Цитирай Първоначално написано от ::NeVeR*eNd:::
Не се гримирам
Връзвам си кок или опашка..
Аз съм чувал, че само най занемарените жени не си слагат грим, или тези които си мислят че са много красиви! Също и хлапетата които не знаят как! А всъщност най красивите жени си слагат грим за да изглеждат още по яки! А ти не си от красивите, в това мога да си заложа къщата!

Цитирай Първоначално написано от ::NeVeR*eNd:::
Моля ви помогнете мии искам да разбера как за сваля 10 кг за 20 дни.. висока съм 1.57 и съм 50 кг а идеалното тегло за мен е 40 кг.
АХахахахаха ххах ето тезата ми още веднъж се потвърди! Познах, просто налучках че си една малка трътла !!!

И после как младежите от форума да не ме наричат бог и да не ме боготворят! 1.57 см на 50 кг!!! Това е направо трагично, момиче!!! Аз съм чукал момиче, което е било 1.66 на 50 кг и беше трътла. Дори съм чукал 172 на 50 кг и пак си е много!!! Освен ако нямаш мускули и не тренираш силово, примерно да вдигаш клекове и прочее. Което при теб ме съмнява понеже в темичка питаш как да отслабнеш 10 кг. Значи ти само ядеш като прасе, диета не пазиш, и не тренираш. Как очакваш после да те хареса някой! На 17 си вземи се оправи момиче! Аз на 17 имах плочки на корема и правех челна стоика ! Мишок