Преди около половин година ходих на кожен доктор. И той ми предписа това лекарство, ето снимка да се сетите ако някой не го знае: xs.to/xs.php?h=xs215&d=07200&f=zineryt.jpg Каза че ще има ефект след 3 месеца някаде. Ползвах го 3 месеца, като чели имаше някакъв ефект, но проблема си ми остана, пъпки ми се появяват още! Бях го спрял за месец и нещо и сега пак го ползвам, но не може да ми излекува акнето! Дайте ми съвет добро ли е това лекарсто и защо не ми помага. Струва 12 лв някаде и се ползва 1мес майче след смесване на сместа. Това му е годноста. Четох една тема, кадето се питаше добро ли е това което го рекламират по тв-то "лептен" и там доста хора са писали, че Skinoren било хубаво лекарство, така ли е ? Дали ще ми помогне? Незнам вече какво да направя за да си излекувам кожата на лицето. И ми е малко мазна, и то става една... ползвам една козметика за почистване на лицето (гел). Но то това не помага за акнето. Ако някой може да ми помогне по някакъв начин или да ми даде съвети ... давайте. Между другото на 18 съм.