.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Hybrid View

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Прочетох всичко. Golqm korab знае повече неща от вас. Той е направо гений! И да го питам, откъде си ги научил тези неща? Ако имах същите знания съм убедена, че щях да мисля по същият начин.

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Прочетох всичко. Golqm korab знае повече неща от вас. Той е направо гений! И да го питам, откъде си ги научил тези неща? Ако имах същите знания съм убедена, че щях да мисля по същият начин.
    Мерси за комплимента, но не съм гении и не смятам, че разбирам много.

Да, прочел съм няколко книги. Препоръчвам ти световно известната - сблъсъкът на цивилизациите. Но не залъгвай по нея. Писана по начин, по какъвто САЩ иска да разбереш, да знаеш и да вярваш от цру агент - гений. Интересното в нея е, че ти предсказва бъдещето и то се случва. Тя е писана преди години и много от днешните събития се случват.. по следвания световен план.

Най-вече според мен трябва да се гледат новини.. от различни източници, ВСЕКИ ДЕН.

География и картите на всички държави трябва да са ти бистри в съзнанието.

История .. в другата тема намекнах, че без история нищо не става. История се учи още в училище.

И не на последно разгледай различните типове управленски системи, парламентарни републики, монархии - в уикипедия кратко са обяснени. Икономиката също е задължително да се знае как функционира разбира се. Потока на парите. От къде и при кой отиват.

Но като цяло, книги много има да четеш, но без да си в политиката, без да си на приказка с правилните хора - няма много какво да се разбере.. На теория е едно.

Казано е, че колкото повече научаваме, толкова повече губим оптимизъм. А нямаш налистина здрава психика, философия над живота, то според мен, тази негативна енергия, този песимисъм може лошо да се отразява върху здравето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си