Здравейте. Дълго ме мъчи един въпрос, на който съм получавала много и различни отговори, но без обосновка и някак си оставам недоволна. Не съм сигурна дали темата е за този раздел или е за "секс", но реших да я пусна тук, а ако има проблем, нека бъде преместена. Като за начало - ще се опитам да се абстрахирам от подигравателните коментари, защото съм сигурна, че ще е пълно с такива, но въпроса ми е абсолютно и напълно сериозен.
Та, да мина направо, че пак разтягам страшно много локуми. Според вас с колко мъже/момчета е нормално да е била интимна една жена/момиче? Аз бях във връзка в продължение на 2 години и нещо, и никога не съм се замисляла над този въпрос, защото съм била интимна само с това момче и не ми се е налагало да мисля какво се случва след като се разделим (разбира се не мисля да си оставам стара мома, така че би следвало да не ми е единствения партньор). Веднъж получих отговор, че "10 е една добра бройка", но някак си ми звучи много. Имам познати, на които бройката им е доста над 10 и като цяло повечето ми приятелки са били с повече момчета от мен (почти всички с над 5, ако трябва да бъда точна) и не, не ме разбирайте погрешно - не искам да ги плюя и да изляза супер голямата моралистка, защото знам, че не съм такава, но не мога да приема да си легна с някой без никакви чувства, например. Дразни ме и когато ме пришпорват да си намеря "някой за чукане", защото не търся такива отношения. Не знам точно как да го обясня, но не се чувствам в зоната на комфорта си що се отнася до това. Казвам го, защото с повечето ми приятелки се случва точно това - излизат 2-3 пъти с някой, правят секс и повече никога не се търсят. Добре, да приемем, че съм страшно задръстена, но не би ми било приятно да се случват така нещата и с мен. Друг е въпроса, че живеем в много малък град и всичко се разчува и се стига до грозни ситуации, с което също не съм много окей.
Според вас прекалено скептично и сухарско ли съм настроена, защото на моменти започвам да се замислям и над това (но като не ми е окей, не искам и да се насилвам да спя, с който ми падне)?