.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 185 от общо 185
    Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    не си в позиция да поставяш условия
    Има хора, които само с това могат да изпъкнат.
    Последно редактирано от solo_ : 05-26-2016 на 16:29

Мега фен Аватара на Зайче..
    Вече не ми е актуален въпроса.
    Нооо ако пак изникне нещо, ще си използвам темичката щом казвате, че може. )
    http://ask.fm/iwwkaa

Здравейте! Ами, аз да си питам нещо
    Значи преди почти 2 седмици се запознах с едно момче (аз отидох при него да се запознаем, но преди това ни изтекоха очите да се гледаме, така че беше въпрос на време единия да се "предаде"). Та, намерихме се в фейсбук, след което той ми писа пръв и всичко беше окей. Само да кажа, че сме от различни градове (на около 1 час път). Оттогава се видяхме един път, но беше супер набързо, защото беше непланирано и двамата бяхме с различни компании. Дотук всичко е наред все още, НО той няколко пъти каза, че ще дойде да се видим, но така и не дойде (тук изниква моя въпрос "защо?". Разбирам, че вие няма как да знаете, но ще е хубаво да има някакви предположения). После - от 2 дни насам ми пише доста рядко, на моменти се държи много сладурски, пише ми някакви мили неща, но примерно ми "seen"-ва и ми отговаря след 1 час? Или ми пише, аз му отговарям, той го прочита и ми пише след няколко часа (на моменти имам чувството, че само пробва да види дали ще има отговор)? Като цяло той ми сподели за един негов проблем, заради който в момента е постоянно в движение и му създава доста главоболия, та си мислех, че може да е заради това (проблема се случи преди 2 дни и точно оттогава държанието му е крайно странно), но въпроса ми е вие как мислите? Дали да се отдръпна и просто да спра да отговарям, или не става въпрос за някаква ебавка?
    Принципно бързо усещам нещата, но този ми завъртя малко главата и нещо преценката ми не може да бъде трезва май.

Голям фен Аватара на Agartha
    Зайче, ти си било много палаво, че чак ме хвана яд за обратната ми ориентация!

Това, че един път се е случило да се запозная с момче (т.е. аз да направя първата крачка) не ме прави "палава".

Нямаше нужда толкова бързо да отскачаш назад и да го приемаш като упрек. Напротив, въобще не те упреквам.

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Напълно съгласна съм с теб.Против безразборния секс съм...Момчетата,когато научат че момиче е спало с повече от 5-ма автоматично става курва,но момчетата като кажат аз имам бройка от над 5-10 момичета автоматично стават Дон Жуановци и на тях не се лепят етикети,за това някои момичета казват по-малко бройки за да не ги сметнат за...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Напълно съгласна съм с теб.Против безразборния секс съм...Момчетата,когато научат че момиче е спало с повече от 5-ма автоматично става курва,но момчетата като кажат аз имам бройка от над 5-10 момичета автоматично стават Дон Жуановци и на тях не се лепят етикети,за това някои момичета казват по-малко бройки за да не ги сметнат за...
    Курвари им се викат на такива.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    аз вече мисля че по-добре е да не се пита щото нещо се пречупват отношенията като задълбаеш много много и си променяш мнението и вече си имаш едно на ум и то не в положителна посока

Кво се правите на ударени бе. Ебете се като разпрани, седнали да говорят глупости във форума.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си