- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде е границата или кога я прекрачваме?
Здравейте. Дълго ме мъчи един въпрос, на който съм получавала много и различни отговори, но без обосновка и някак си оставам недоволна. Не съм сигурна дали темата е за този раздел или е за "секс", но реших да я пусна тук, а ако има проблем, нека бъде преместена. Като за начало - ще се опитам да се абстрахирам от подигравателните коментари, защото съм сигурна, че ще е пълно с такива, но въпроса ми е абсолютно и напълно сериозен.
Та, да мина направо, че пак разтягам страшно много локуми. Според вас с колко мъже/момчета е нормално да е била интимна една жена/момиче? Аз бях във връзка в продължение на 2 години и нещо, и никога не съм се замисляла над този въпрос, защото съм била интимна само с това момче и не ми се е налагало да мисля какво се случва след като се разделим (разбира се не мисля да си оставам стара мома, така че би следвало да не ми е единствения партньор). Веднъж получих отговор, че "10 е една добра бройка", но някак си ми звучи много. Имам познати, на които бройката им е доста над 10 и като цяло повечето ми приятелки са били с повече момчета от мен (почти всички с над 5, ако трябва да бъда точна) и не, не ме разбирайте погрешно - не искам да ги плюя и да изляза супер голямата моралистка, защото знам, че не съм такава, но не мога да приема да си легна с някой без никакви чувства, например. Дразни ме и когато ме пришпорват да си намеря "някой за чукане", защото не търся такива отношения. Не знам точно как да го обясня, но не се чувствам в зоната на комфорта си що се отнася до това. Казвам го, защото с повечето ми приятелки се случва точно това - излизат 2-3 пъти с някой, правят секс и повече никога не се търсят. Добре, да приемем, че съм страшно задръстена, но не би ми било приятно да се случват така нещата и с мен. Друг е въпроса, че живеем в много малък град и всичко се разчува и се стига до грозни ситуации, с което също не съм много окей.
Според вас прекалено скептично и сухарско ли съм настроена, защото на моменти започвам да се замислям и над това (но като не ми е окей, не искам и да се насилвам да спя, с който ми падне)?
http://ask.fm/iwwkaa
бройката е без значение
ако си дърво е леглото
Леле, мале... Каква тема само...
бтв: не съм сигурен (т.е. убеден съм към 95%), че ти бе едно девствено момиче (поне преди три години - точно когато се регистрирах) и бе пуснала тема дали някой може чрез фотошоп да направи колаж как би изглеждала с обица на носа. Тогава ти изпратих няколко колажа, с няколко вида обици. Ти беше нали?
Колкото до въпроса ти - няма много да ти се хареса отговора ми или по-точно другите няма много да харесат отговора ми. Но все пак ще потърся една моя тема и когато я намеря - ще едит-на настоящия си коментар.
ДОТА, Тази тема нямам намерение да я разисквам, защото всеки (разбира се) ще се похвали и ще каже какъв еб*ч е.
И не съм сигурна, че бройката няма значение. Факт е, че донякъде леките момичета не се определят толкова по бройката, колкото по поведението си, но все пак не е ли малко тъпо като си на 18 да се "таковаш", като разпрана, но като станеш на 25 (примерно) и започнеш да мислиш за нещо по-сериозно да се правиш на непорочна и да скачаш като ощипана госпожица, като стане въпрос за секс (едва ли не "аз не знам кво е тва). Донякъде визирам определени личности с тези примери, което не е много хубаво, защото казах, че не искам да плюя по никой, а в момента точно това правя, но наистина много ме гложди и се опитвам да намеря някакъв задоволителен отговор и за да се случи това, трябва обясня по някакъв начин какво имам предвид.
ЕДИТ:
M****, да, аз бях хлапето, което искаше чрез фотошоп да си сложи обица на носа
Малко по-късно си пробих носа наистина, но нещата не се получиха и махнах обицата.![]()
по-добре да се ебеше много на 18
отколкото да станеш на 25 с деца
и тогава да тръгнеш да мърсуваш
Търсенето приключи успешно. (: Намерих си темата - йее. Проблемът бе, че не съм я писал през настоящия си профил - както съм споделял тук: след като се регистрирах в самото начало на 2013 г., изкретах 2-3 месеца и се оттеглих. До новото ми завръщане през началото на 2015 г. имах няколко спорадични завръщания за по седмица-две. (: И не винаги пишех от постоянния си профил, както ще се види от коментарите ми в темата (но пък подписа и поведението ми си личат въпреки това).
Ето темата: http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D0%B3%D0%B0 .![]()
Ти не виждаш ли, че на всеки 2-3 коментара съм с нова версия в темата? ДОТА, да броиш можеш ли?
бтв: точно от тази тема се запознах с едно момиче - Бояна, за която писах, че ме е изтрила от скайп (миналото лято), щото спрях да ползвам тази програма миналия април.
Едит: уточнение
Последно редактирано от M**** : 05-05-2016 на 21:57
я дай повече информация за тва перде
и какво трябва да се случи, за да падне
на дърти години
П.П.
ако приемем, че и ти си с перде
Не си ли наблюдавал/а как семейства се разпадат, защото един от двамата (най-често жената) започва да се изживява, като 15 годишна и върши глупости? Става въпрос за това, че човека твърде дълго си е натискал парцалите и изведнъж решава, че иска да "живее". Тука, обаче вече става въпрос за хора, които не са успели да бъдат себе си.
Аз съм "перде" за някои работи, но за други - изобщо. В случая не съм перде.
M****, ще я разгледам. А ти как още ме помниш оттогава?![]()
Тогава бях съвсем нов във форума и гледах да помагам с нещо, ако мога. А ти бе/си първият потребител, до когото писах ЛС. Преди година точно архивирах съобщенията си (по съвет точно на papugai/ДОТА), щото един потребител ми препълни кутията за пръв път (за инфо. на останалите - заради dreamwalker), та преди малко погледнах ЛС-ите, за да се уверя дали съм прав или греша. (:
Едит: глаголно време
Последно редактирано от M**** : 05-05-2016 на 22:01
ако на тия години толкова те вълнува
как изглеждаш в очите на околните
по-късно направо ще живееш според
техните желания и правила
Извинявай за спама, Зайче. Сега ще ти отговоря и по темата: предлагам да не се водиш изобщо по акъла на приятелките си, прави това, което ти смяташ за правилно. Вижда се, че не одобряваш разпуснатото поведение, в такъв случай, действай така, както вярваш, че е добре. Изобщо не си скептично настроена, много хора разсъждават като теб.