.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 185

Hybrid View

Мега фен Аватара на Зайче..

Question Къде е границата или кога я прекрачваме?

Здравейте. Дълго ме мъчи един въпрос, на който съм получавала много и различни отговори, но без обосновка и някак си оставам недоволна. Не съм сигурна дали темата е за този раздел или е за "секс", но реших да я пусна тук, а ако има проблем, нека бъде преместена. Като за начало - ще се опитам да се абстрахирам от подигравателните коментари, защото съм сигурна, че ще е пълно с такива, но въпроса ми е абсолютно и напълно сериозен.
    Та, да мина направо, че пак разтягам страшно много локуми. Според вас с колко мъже/момчета е нормално да е била интимна една жена/момиче? Аз бях във връзка в продължение на 2 години и нещо, и никога не съм се замисляла над този въпрос, защото съм била интимна само с това момче и не ми се е налагало да мисля какво се случва след като се разделим (разбира се не мисля да си оставам стара мома, така че би следвало да не ми е единствения партньор). Веднъж получих отговор, че "10 е една добра бройка", но някак си ми звучи много. Имам познати, на които бройката им е доста над 10 и като цяло повечето ми приятелки са били с повече момчета от мен (почти всички с над 5, ако трябва да бъда точна) и не, не ме разбирайте погрешно - не искам да ги плюя и да изляза супер голямата моралистка, защото знам, че не съм такава, но не мога да приема да си легна с някой без никакви чувства, например. Дразни ме и когато ме пришпорват да си намеря "някой за чукане", защото не търся такива отношения. Не знам точно как да го обясня, но не се чувствам в зоната на комфорта си що се отнася до това. Казвам го, защото с повечето ми приятелки се случва точно това - излизат 2-3 пъти с някой, правят секс и повече никога не се търсят. Добре, да приемем, че съм страшно задръстена, но не би ми било приятно да се случват така нещата и с мен. Друг е въпроса, че живеем в много малък град и всичко се разчува и се стига до грозни ситуации, с което също не съм много окей.
    Според вас прекалено скептично и сухарско ли съм настроена, защото на моменти започвам да се замислям и над това (но като не ми е окей, не искам и да се насилвам да спя, с който ми падне)?
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен
    бройката е без значение
    ако си дърво е леглото

Супер фен
    Леле, мале... Каква тема само...

бтв: не съм сигурен (т.е. убеден съм към 95%), че ти бе едно девствено момиче (поне преди три години - точно когато се регистрирах) и бе пуснала тема дали някой може чрез фотошоп да направи колаж как би изглеждала с обица на носа. Тогава ти изпратих няколко колажа, с няколко вида обици. Ти беше нали?

Колкото до въпроса ти - няма много да ти се хареса отговора ми или по-точно другите няма много да харесат отговора ми. Но все пак ще потърся една моя тема и когато я намеря - ще едит-на настоящия си коментар.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    бтв: не съм сигурен (т.е. убеден съм към 95%), че ти бе едно девствено момиче (поне преди три години - точно когато се регистрирах) и бе пуснала тема дали някой може чрез фотошоп да направи колаж как би изглеждала с обица на носа. Тогава ти изпратих няколко колажа, с няколко вида обици. Ти беше нали?
    чуди се после защо никой не говори с теб

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Аз говоря.

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Аз говоря.
    Ти не си критерий, ти и сам на себе си говориш май.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    хахахахаа
    тоя марчо е ебати ненормалника
    всеки път ме ококорва

Супер фен
    off-topic:
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    хахахахаа
    тоя марчо е ебати ненормалника
    всеки път ме ококорва
    Ваньо, честно - като гледам останалите тук (във форума като цяло) си мисля, че съм от малкото нормални (въпреки моите чудатости). (:

Едит: добавено пояснение.
    Последно редактирано от M**** : 05-08-2016 на 19:15

Мега фен Аватара на RagioL
    off-topic:

Ваньо, честно - като гледам останалите тук си мисля, че съм от малкото нормални (въпреки моите чудатости). (:
    доста субективно понятие

ДОТА, Тази тема нямам намерение да я разисквам, защото всеки (разбира се) ще се похвали и ще каже какъв еб*ч е.
    И не съм сигурна, че бройката няма значение. Факт е, че донякъде леките момичета не се определят толкова по бройката, колкото по поведението си, но все пак не е ли малко тъпо като си на 18 да се "таковаш", като разпрана, но като станеш на 25 (примерно) и започнеш да мислиш за нещо по-сериозно да се правиш на непорочна и да скачаш като ощипана госпожица, като стане въпрос за секс (едва ли не "аз не знам кво е тва). Донякъде визирам определени личности с тези примери, което не е много хубаво, защото казах, че не искам да плюя по никой, а в момента точно това правя, но наистина много ме гложди и се опитвам да намеря някакъв задоволителен отговор и за да се случи това, трябва обясня по някакъв начин какво имам предвид.

ЕДИТ:
    M****, да, аз бях хлапето, което искаше чрез фотошоп да си сложи обица на носа
    Малко по-късно си пробих носа наистина, но нещата не се получиха и махнах обицата.

Мега фен
    по-добре да се ебеше много на 18
    отколкото да станеш на 25 с деца
    и тогава да тръгнеш да мърсуваш

по-добре да се ебеше много на 18
    отколкото да станеш на 25 с деца
    и тогава да тръгнеш да мърсуваш
    И този момент го има, обаче според мен това се случва, когато на момичето му се е искало, а не е имало смелост и в един момент пердето ѝ пада и се започва.

Супер фен
    Търсенето приключи успешно. (: Намерих си темата - йее. Проблемът бе, че не съм я писал през настоящия си профил - както съм споделял тук: след като се регистрирах в самото начало на 2013 г., изкретах 2-3 месеца и се оттеглих. До новото ми завръщане през началото на 2015 г. имах няколко спорадични завръщания за по седмица-две. (: И не винаги пишех от постоянния си профил, както ще се види от коментарите ми в темата (но пък подписа и поведението ми си личат въпреки това).

Ето темата: http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D0%B3%D0%B0 .

Мега фен
    поне една излъга ли се да ти пише на лични бройката
    освен това е много смешно да искаш във всеки пост
    да ти казвали на лс

Супер фен
    поне една излъга ли се да ти пише на лични бройката
    освен това е много смешно да искаш във всеки пост
    да ти казвали на лс
    Ти не виждаш ли, че на всеки 2-3 коментара съм с нова версия в темата? ДОТА, да броиш можеш ли?

бтв: точно от тази тема се запознах с едно момиче - Бояна, за която писах, че ме е изтрила от скайп (миналото лято), щото спрях да ползвам тази програма миналия април.

Едит: уточнение
    Последно редактирано от M**** : 05-05-2016 на 21:57

Търсенето приключи успешно. (: Намерих си темата - йее. Проблемът бе, че не съм я писал през настоящия си профил - както съм споделял тук: след като се регистрирах в самото начало на 2013 г., изкретах 2-3 месеца и се оттеглих. До новото ми завръщане през началото на 2015 г. имах няколко спорадични завръщания за по седмица-две. (: И не винаги пишех от постоянния си профил, както ще се види от коментарите ми в темата (но пък подписа и поведението ми си личат въпреки това).

Ето темата: http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D0%B3%D0%B0 .
    Как ги намираш толкова бързо? И аз искам да намеря едни теми. Teach me, master.

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Цитирай Първоначално написано от Сол Виж мнението
    Как ги намираш толкова бързо? И аз искам да намеря едни теми. Teach me, master.
    тая тема...
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    тая тема...
    Да, и моята реакция беше такава. ;дд Човека не е бил в ред очевидно.

Мега фен
    я дай повече информация за тва перде
    и какво трябва да се случи, за да падне
    на дърти години

П.П.
    ако приемем, че и ти си с перде

Не си ли наблюдавал/а как семейства се разпадат, защото един от двамата (най-често жената) започва да се изживява, като 15 годишна и върши глупости? Става въпрос за това, че човека твърде дълго си е натискал парцалите и изведнъж решава, че иска да "живее". Тука, обаче вече става въпрос за хора, които не са успели да бъдат себе си.
    Аз съм "перде" за някои работи, но за други - изобщо. В случая не съм перде.

M****, ще я разгледам. А ти как още ме помниш оттогава?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    В случая не съм перде.
    хехехе, как си каза без бой

А ти как още ме помниш оттогава?

хехехе, как си каза без бой
    Аз и да не си кажа, то си личи от километри. Щом въпроса толкова ме гложди, че чак питам във форум (а преди това съм повдигала въпроса и с мои приятелки и приятели), значи би било много неуместно и смешно да кажа, че не ми пука и съм пълно перде.

Супер фен
    ...

M****, ще я разгледам. А ти как още ме помниш оттогава?
    Тогава бях съвсем нов във форума и гледах да помагам с нещо, ако мога. А ти бе/си първият потребител, до когото писах ЛС. Преди година точно архивирах съобщенията си (по съвет точно на papugai/ДОТА), щото един потребител ми препълни кутията за пръв път (за инфо. на останалите - заради dreamwalker), та преди малко погледнах ЛС-ите, за да се уверя дали съм прав или греша. (:

Едит: глаголно време
    Последно редактирано от M**** : 05-05-2016 на 22:01

Мега фен
    ако на тия години толкова те вълнува
    как изглеждаш в очите на околните
    по-късно направо ще живееш според
    техните желания и правила

Извинявай за спама, Зайче. Сега ще ти отговоря и по темата: предлагам да не се водиш изобщо по акъла на приятелките си, прави това, което ти смяташ за правилно. Вижда се, че не одобряваш разпуснатото поведение, в такъв случай, действай така, както вярваш, че е добре. Изобщо не си скептично настроена, много хора разсъждават като теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си