Аз съм момче и съм на 16.Миналата година в моето училище дойде ново момиче всички мислеха че е грозна но аз я харесах веднага.Тъй като съм много срамежлив помолих един приятел да ме заговори с нея.Поисках и номера и тя отказа да го даде.Дори не поиска да говори с мен.След това я избягвах до началото на тая учебна година.Срам ме беше да й призная какво чувствам лице в лице затова и написах бележка.На нея пишеше че съм я харесал от момента в който съм я видял и че я харесвам.Изчаках седмица но тя так и не ми каза нищо,затова реших да я попитам и тя каза чене ме харесва.После няколко пъти съм си говорил през фейсбук казах и че постоянно мисля за нея,чр искам да се опознаем и да сме заедно.Но тя постоянно казва че не ме харесва даже и като я питам защо тя казва,че не ме харесвАз много искам да съм с нея.Даже приятелите ми казват че сме един за друг(че си приличаме).Обаче не смея да я зговоря лице в лице защото не искам пред всички да каже че не ме харесва и всички да ми казват"Е,вижте го тоя даже това грозно момиче не го хареса."И не знам да опитвам ли още или да се откажа.Дайте съвет.