- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с момиче.Харесвам я,а тя мен не.
Аз съм момче и съм на 16.Миналата година в моето училище дойде ново момиче всички мислеха че е грозна но аз я харесах веднага.Тъй като съм много срамежлив помолих един приятел да ме заговори с нея.Поисках и номера и тя отказа да го даде.Дори не поиска да говори с мен.След това я избягвах до началото на тая учебна година.Срам ме беше да й призная какво чувствам лице в лице затова и написах бележка.На нея пишеше че съм я харесал от момента в който съм я видял и че я харесвам.Изчаках седмица но тя так и не ми каза нищо,затова реших да я попитам и тя каза чене ме харесва.После няколко пъти съм си говорил през фейсбук казах и че постоянно мисля за нея,чр искам да се опознаем и да сме заедно.Но тя постоянно казва че не ме харесва даже и като я питам защо тя казва,че не ме харесвАз много искам да съм с нея.Даже приятелите ми казват че сме един за друг(че си приличаме).Обаче не смея да я зговоря лице в лице защото не искам пред всички да каже че не ме харесва и всички да ми казват"Е,вижте го тоя даже това грозно момиче не го хареса."И не знам да опитвам ли още или да се откажа.Дайте съвет.
Ти първи клас ли си? Така ли смяташ един ден да си избереш съпруга? Като я питаш дали те харесва? Просто спри за момент да мислиш като БАЛЪК и просто говори с нея на някоя забавна тема. Ако не тръгне разговора или ти си тъп, или тя е тъпа. Което значи че не си съвпадате. Не знам, ако бяхте един за друг досега да си беше проличало нали?
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...18&oe=57B325A9брат това ти ли си?
След като не те харесва няма какво да се занимаваш изобщо с нея, намери си друга!![]()
Крайно грубо. Ако си мислиш какво ще кажат другите и че момичето все пак е грозно, значи според мен не я харесваш достатъчно.
Също така мисля, че и тя не те харесва. Въпреки, че една приятелка харесваше едно момче и след като друга нейна приятелка му каза той отговори, че няма абсолютно нищо към нея, а са заедно вече от 2 години и нещо (няколко дни по-късно той ѝ каза, че всъщност има чувства към нея). Някои хора от притеснение казват, че не харесват човека отсреща, когато всъщност не е така, но в твоя случай мисля, че момичето доста ясно е показало, че няма привличане от нейна страна.
http://ask.fm/iwwkaa
Няма да стане. Откажи се. Щом няколко пъти ти е казала, че не те харесва, значи й досаждаш вече. А това още повече ще я отдалечи от теб.
ПП. Има и друг вариант - да е лесбийка.![]()
Викаш докато не се е сдобила с ограничителна заповед срещу теб, ще продължаваш да нахалставаш![]()
Не се дръж като дете. Не нахалствай. Щом не иска, не иска. Може би все още е дете(с детско мислене) и не се занимава с момчета...Все пак ако много я искаш - отдалечи се от нея...остви я намира за известно време (1-2 месеца) и ще забележиш разлика в отношенията ви - ще се ''омекотят''. След като измине време, заговори я, научи се как за говориш с момичетата и я заговори - не е трудно, само да не се притесняваш - говори със всички момичета от класа ти, със всички ! И така лека полека ще се сближите....тогава пак ще пуснеш тема тук и ако я видя ще ти кажа какво да правиш! Не попадай във френд зоната !
Ако искаш да научиш повече, пиши ми на лично.