- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Перфектният приятел
Имате ли такъв и какви качества трябва да притежава?
нямам но за мен перфектиня е този който се държи с теб като с кралица, да има чувство за хумор, да споделя и говори с мен...
Да слуша и изпълнява без да се противи.
Брей много власт, много нещо. Тук става въпрос не за гаджета, а за приятелства
Аз пък бих добавил следното: Искреност, отзивчивост и вярност
Сега сериозно. Трябва да ми допада, да не говори зад гърба ми и да прилича на мен (все пак, всеки търси себеподобни).
А ти как се самоопределяш?
Арогантен, интелигентен егоист. Е, имам си и добри страни, но посочените доминират.
да прави най-доброто за мен макар и против моята воля
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Да се държи "с теб" като с кралица, от какъв зор? "Кралицата" какво е направила, че да се държат така с нея? Повечето от вас само си влачат краката и не вършат нищо ! Поне един път не съм чул обосновка, досега никой не ми е запушила устата още ! Никой не ме е накарал да потъна в дън земя от срам !
Да е загадъчен и мистичен! Искам да се занимава със странни, мрачни, нечовечни и неестествени неща.
+Да е демоничен.
Последно редактирано от solo_ : 05-08-2016 на 15:32
Ееее, темата е живнала. Благодаря за активността
Да е искрен с мен, дори ако истината е грозна. Да има чувство за хумор, да удобрява лудите ми идеи (ако не са прекалено абсурдни) и да е себе си, т.е. да не се прави на някой, който не е, за да впечатли мен или околните. :P