- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Графичен дизайн /задочно/дистанционно
Здравейте.От доста години искам да се занимавам с графичен дизайн,но по стечение на обстоятелствата така и не записах тази специалност и сега завършвам друга,свързана с туризма.Искам да запиша второ висше,но проблема е,че искам да е задочно или дистанционно.Аз съм от Бургас,тук си работя и нямам намерение да се местя.Въпроса ми към вас е,има ли такава опция специално за тази специалност ? Сайта на Великотърновския университет за мен е пълна каша и не мога да намеря никаква информация.Ако има някой завършил нещо подобно,или кандидат студент,който вече е приет и има нужната информация да сподели .![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
http://www.tu-varna.bg/tu-varnaid/in...emid=7&lang=bg
ТУ Варна ти е вариант, но е само редовно. Искам да уча същото, можеш да запишеш магистър дори и бакалавъра ти да не е в същата област.
НБУ София също мисля, че имат подобна или същата специалност, като там пак е само редовно, но може да се случват нещата и дистанционно.
В ТУ във Варна не ми излиза такава специалност..
Списък на специалностите
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
АВТОМАТИКА, ИНФОРМАЦИОННИ И УПРАВЛЯВАЩИ КОМПЮТЪРНИ СИСТЕМИ (АИУКС)
АГРОНОМСТВО (А)
ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ФЛОТА И ПРИСТАНИЩАТА (ЕФП)
ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА (EE)
ЕЛЕКТРОНИКА (Е)
ЕЛЕКТРООБЗАВЕЖДАНЕ НА КОРАБА(ЕОК)
ЕЛЕКТРОСНАБДЯВАНЕ И ЕЛЕКТРООБЗАВЕЖДАНЕ (EСEO)
ЕЛЕКТРОТЕХНИКА И ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ (ЕТВЕИ)
ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО ПРИ БЕДСТВИЯ И АВАРИИ (ЗНБА)
ИНДУСТРИАЛЕН ДИЗАЙН (ИД)
ИНДУСТРИАЛЕН МЕНИДЖМЪНТ (ИМ)
ИНЖЕНЕРНА ЕКОЛОГИЯ (ИЕ)
КОМПЮТЪРИЗИРАНИ ТЕХНОЛОГИИ В МАШИНОСТРОЕНЕТО (КТМ)
КОМПЮТЪРНИ СИСТЕМИ И ТЕХНОЛОГИИ (КСТ)
КОРАБНИ МАШИНИ И МЕХАНИЗМИ (KMM)
КОРАБОВОДЕНЕ (K)
КОРАБОСТРОЕНЕ И МОРСКА ТЕХНИКА (КМТ)
МАШИНОСТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИИ (МТТ)
СОФТУЕРНИ И ИНТЕРНЕТ ТЕХНОЛОГИИ (СИТ)
СОЦИАЛЕН МЕНИДЖМЪНТ (СМ)
ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ И МОБИЛНИ ТЕХНОЛОГИИ (ТКМТ)
ТОПЛОТЕХНИКА И ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ (ТВЕИ)
ТРАНСПОРТНА ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИИ (ТТТ)
КОЛЕЖ В СТРУКТУРАТА НА ТУ-ВАРНА
ДОБРУДЖАНСКИ ТЕХНОЛОГИЧЕН КОЛЕЖ – ГР. ДОБРИЧ
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Аз чак сега видях,че си сложила линк,само че той е към инженерен дизайн..
Индустриалния дизайн покрива и графичния дизайн:
Професионална реализация
Инженер-дизайнерът със специалност „Индустриален дизайн“ и с образователно-квалификационна степен „Бакалавър" или „Магистър" получава подготовка за извършване на висококвалифицирани проектантски, конструкторски, творчески, изпълнителски и управленски дейности в областа на:
дизайн на машиностроителни, електротехнически и електронни изделия за промишлеността, изделия за бита и промишлеността
дизайн на битова техника
графичен дизайн и реклама
интериорен и екстериорен дизайн
художествен дизайн
Много добре се замисли дали искаш във ВТУ. Послушай ме, да не съжаляваш после.
Ама вие май не ме разбирате.Аз къде има знам,не мога да намеря да е задочно или дистанционно.На мен това ми трябва !
Има причина да не намираш задочно, нещата който ще учиш не могат да се научат като се правиш на студент 3 седмици в годината. Ако искаш да учиш това, ще трябва наистина да го учиш. В НБУ можеш да се разбереш с преподавателите да учиш дистанционно, но нищо няма да научиш, само ще дадеш сума пари и за разходки...