.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Machoka

Голям фен Аватара на MalePan7her

Machoka

Кво стана с тоя пич, помня го отпреди много години, писах си последно с него преди около 3 год.

Мноо свястен пич беше, и като разсъждение нямаше нищо общо с 99.0% от капутите оттук!

Спомням си , че имаше момент в който псувах много, много повече от сега, бях голямо лайно ! И той ми пусна на много пъти аванта, и спря всички останали да не ме баннат. Направи ми като протекция публична, псувах на воля една седмица, докато в един момент се почувствах сам зле ! Заради това което направи той. Питах го защо, а той дойде, обясни ми на лично културно, писахме си много дълго време и аз го разбрах ! Такъв подход не съм виждал другаде ! Обикновено повечето модератори имат нужда да доказват властта си защото са смазани от кур ! Евала наистина няма тук много за които да кажа брао!!! Бях му обещал бира обаче така и не се случи, не се засякохме , но уговорката важи !

Влиза ли той изобщо тук или ?

Ако някой го види да ми купи от най хубавата немска бира, аз ще му преведа пари по Еконт, сериозен съм !
    Последно редактирано от MalePan7her : 05-08-2016 на 10:39

Повечето вече нямат представа за кого става въпрос. :]
    Имаше много готини хора във форума, но никой не влиза вече.

Мега фен Аватара на tori
    Аз като тръгнах да влизам, той още се виждаше тук-таме по темите, особено в кофата. Обаче от 2-3 години не е идвал насам. То за тва е и такава анархия - щот никой не ебава да прави нещо. Калпазанка и лейди минават понякога да плашат кучетата и си заминават след броени минути.

Мега фен Аватара на solo_
    Той се е качил ето там горе.

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Той се е качил ето там горе.
    Аре стига с простотии в момента! Луд ли си????????????????

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Аз като тръгнах да влизам, той още се виждаше тук-таме по темите, особено в кофата. Обаче от 2-3 години не е идвал насам. То за тва е и такава анархия - щот никой не ебава да прави нещо. Калпазанка и лейди минават понякога да плашат кучетата и си заминават след броени минути.
    Същата съдба последва и тунинг.бг. Когато го продадоха и нещата се скапаха!

На мен ми се въртят едни идеи в главата, имам сега свърша някои по важни неща, но мисля да пусна едно много по добро и ъпгрейднато копие на тийнпроблема на моят сървър. Ако искаш ще те направя мод! Кажи дали имаш мерак и дали ще направиш така че да мигрират останалите, поне тези с които се познаваш!

Мега фен Аватара на tori
    Не се занимавам с подобни неща, пиша тук, за да разтоварвам.

Ако се намери някой който да е мод и да развива нещата, ще се хвана да го правя, докато не се развие няма как да плащам на никой. Ако има желаещи ще обсъдим идеята, макар да ме съмнява, че на някой ще му се занимава с това. Има потенциал ако се преселят всички, ако се правят клубни сбирки и прочее, но не знам! Ще видим

Всички плачат с горчиви сълзи, защото умрял, умрял, ама ако вземе та се върне, който не е плакал - гърми!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си