- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Силна болка ниско в корема
Здравейте! Историята е следната, с приятелят ми правихме секс и аз усещах пенисът му доста надълбоко. Но изведнъж ме заболя изключително силно в корема, за това спряхме, продължи да ме боли още около половин час, като всяко движение ми причиняваше супер много болка, нещо подобно на болката по време на менструация. Въпросите ми са:
На някого случвало ли му се е? От какво може да се получи? Възможно ли е да е защото съм пред цикъл? Опасно ли е?
Може да ти е наранил маточната шийка, но не съм сигурен, все пак отиди на гинеколог.
Ако се повтори или още те боли, звучи като причина да отидеш на лекар. На мен не ми се е случвало, така че нямам идея какво може да предизвиква болката. Следващият път му кажи да е по-внимателен.
На мен ми се е случвало 1 път, приятеля ми по принцип си е надарен, но тогава позата не ми беше удобна и не бях на 100% възбудена и при по-дълбоко проникване ме болеше доста точно долу в корема. Но ако продължи наистина отиди на лекар, чела съм, че може да е знак за киста.
На мен също ми се получава само че почти във всяка поза,а най много усещам когато сме в кучешката поза! Но просто за да не те боли не трябва,да го вкарва целия а съвсем леко и не толкова навътре,за да не те боли! Това не е болестно състояние и не трябва да се ходи по гинеколози,някои са си по-чувствителни!
Случвало се е при по-силен натиск да заболи, да. Нормално е, не е като да трябва да си пишеш завещанието, макар че на моменти ми се е приисквало. :д При секс с по-надарен/по-бесен човек това не е медицински проблем, поне не говори за такъв. Естествено, при рецидив трябва да идеш да се прегледаш, НО засега си стой на гъза, когато ти свършат адските мъки, свързани с цикъла, изчакай няколко дни да си замине напълно чувствителността и пак пробвайте. Ако си суха/тясна, пробвайте и с лубрикант - тия неща правят чудеса, не случайно "създателя с безкрайната си мъдрост" ни е създал с такова вещество овлажнител между плевралните листи в белите дробове, а и не само.
Нормално е да те заболи така но след няколко секунди да ти мине