.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Въпрос към момичетата.. :P

И така, не съм сигурен дали тук е подходящото място, но отправям въпрос към женската половина..
    например се намирате сред приятели, и някое момче ви обарва, отвън може да му зашлевите един шамар, но отвътре чувствате ли се добре? или например се разкарвате в коридора на училището и някой приятел ви обара, хубаво ли ви става отвътре? моля без хейт и прочие.. :Д не можах да го кажа по по-ясен начин, просто съм тип, който разказва всичко подробно да е сигурно, че другите ще го разберат. също забравих да добавя.. да го направи докато си нямате приятел :P

anonymous990763
    Guest
    Зависи от момичето. Има такива, които ще се изхихикат, ще се разкрещят, но ще искат още.
    А има и други, които повече няма да те погледнат като свестен човек. Все пак по този начин им пада добрата репутация, а тези първите отдавна са я изгубили.

Не, не ни става хубаво. На едно неосъзнато младо момиче може и да му хареса, защото е израз на внимание към нея. Но един зрял човек няма как да се зарадва, че му влизат в личното пространство без позволение. Като цяло постъпката е глупава и детинска.

Мега фен
    само на някоя с ментални проблеми би и станало приятно да я пипаш
    да я пипаш пред хора и да я пипат непознати

Ясно, благодаря ви за отделеното внимание! Иначе искам да добавя,
    например се познаваме, и сме си само нашата компания, някак си по-шмекерско да го направиш, че никой да не види ли, не знам как да го кажа :Д

Мега фен
    ако не и хареса ще се разбере от всички
    колкото и скрито да я пипаш

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    ако не и хареса ще се разбере от всички
    колкото и скрито да я пипаш
    +1000000000
    Да добавя обаче - ако не ѝ хареса кой го прави... Сега, едно е някой, с когото сте в някакви не-само-приятелски отношения, съвсем друго някой кретен, който си бърка в носа, буквално и преносно. Във втория ще те запукам пред всички така, че никога да не се сетиш да направиш подобна глупост отново. А представи си какво бих направила, ако си непознат...

С непознат и с човек,когото не харесвам абсурд,да ми стане хубаво отвътре!!!

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от samuil beladjiev Виж мнението
    И така, не съм сигурен дали тук е подходящото място, но отправям въпрос към женската половина..
    например се намирате сред приятели, и някое момче ви обарва, отвън може да му зашлевите един шамар, но отвътре чувствате ли се добре? или например се разкарвате в коридора на училището и някой приятел ви обара, хубаво ли ви става отвътре? моля без хейт и прочие.. :Д не можах да го кажа по по-ясен начин, просто съм тип, който разказва всичко подробно да е сигурно, че другите ще го разберат. също забравих да добавя.. да го направи докато си нямате приятел :P
    Има ли момиче, което да не се радва на внимание? Ти как мислиш?
    Последно редактирано от solo_ : 05-09-2016 на 09:57

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Има ли момиче, което да не се радва на внимание? Ти как мислиш?
    Всеки се радва на внимание, не само момичетата.
    Но да те хванат внезапно за задника, примерно, не е внимание, а е проява на пълна глупост.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    проява на пълна глупост
    Хахаха. Да, малко. :дд Всъщност, не бих се обидила, ако никой не види и е от моя си Животин, пък било то и навън сред хора...

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Всъщност, не бих се обидила, ако никой не види и е от моя си Животин, пък било то и навън сред хора...
    Е, ако имаш връзка с тоя човек, нещата стоят по съвсем друг начин.
    Но от някой, който не познаваш или пък познат, с който сте само приятели, е меко казано неуместно и просташко.
    Но пък от друга страна, хора всякакви. Щом има такива, които си позволяват да го правят, значи има и такива, на които им харесва. И до една възраст може да мине и за обяснимо поведение. После вече ще се сметне за психически проблем, ако си мъж и не можеш да се сдържаш или си жена, на която това й доставя удоволствие.

Голям фен Аватара на zombolovesu
    На мен дори и приятел да ми е или непознат - пак ще ми е неприятно, остави, че се излага себе си, като постъпва така, аз се чувствам унижена. Веднъж един простак ми го направи на улицата и го цапардосах здравата. Къв е тоя, че да ме пипа? Изключително неприятно ми е, когато някой ми нарушава личното пространство.

Цитирай Първоначално написано от zombolovesu Виж мнението
    На мен дори и приятел да ми е или непознат - пак ще ми е неприятно, остави, че се излага себе си, като постъпва така, аз се чувствам унижена. Веднъж един простак ми го направи на улицата и го цапардосах здравата. Къв е тоя, че да ме пипа? Изключително неприятно ми е, когато някой ми нарушава личното пространство.
    Чакай малко за какви се взехме? какво нарушава? много ясно, че ако ти е гадже ще си позволява
    тези неща и ще показва пред останалите или какво искаш да му кажеш? не ме докосвай аз съм светица или
    ужас как ще гледат другите хора, че ме докосваш нали ще ми снижиш самочувствието и вече няма да се чувствам вървежна все пак съм жена.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Всеки се радва на внимание, не само момичетата.
    Но да те хванат внезапно за задника, примерно, не е внимание, а е проява на пълна глупост.
    И аз така мисля, но явно има и хора, на които им харесва иначе щеше отдавна да е отминало и никой вече да не го прави!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Много ясно че бих му зашлевила един и не не бих се чувствала добре

Благодаря на всички за отделеното време! Иначе искам да разясня, ако сме си приятелчета и движим в една компания... можете ли да отговорите на въпроса си как бихте се чувствали, ако някой добър приятел ви щипне отзад и да публикувате тук? :Д

Между приятели е на бъзик и нищо лично,не се влага в това! На мен ми се е случвало да ме закачат приятели по-този начин с пощипване и не сме си развалили приятелството по никакъв начин!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си