.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Как да и предложа.

Здравейте казвам се петър от град Ямбол харесах си едно момиче ние се виждаме само когато си отида на село запознаха ни преди 4 седмици ,а искам даи предложа но не знам тя дали ме харесва досега не съм предлагал само 1път и той беше по фейсбок кажете какво да и кажа примерно ако я изпратя до тях и примерно да я заговоря и да я целуна по най подходящия момент но ако ме отблъсне какво моля помогнете. Благодаря предварително
    Последно редактирано от Skylove : 05-08-2016 на 21:23

Мега фен Аватара на galaxy29
    по-добре да не е писмено

Ма нали ви казвам не съм сигурен дали и тя ме харесва и незнам какво да правя защото като и предложа може и да ме отреже

Риск печели,риск губи.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Цитирай Първоначално написано от Skylove Виж мнението
    Здравейте казвам се петър от град Ямбол харесах си едно момиче ние се виждаме само когато си отида на село запознаха ни преди 4 седмици ,а искам даи предложа но не знам тя дали ме харесва досега не съм предлагал само 1път и той беше по фейсбок кажете какво да и кажа примерно ако я изпратя до тях и примерно да я заговоря и да я целуна по най подходящия момент но ако ме отблъсне какво моля помогнете. Благодаря предварително
    Най-добре си е да пишеш на латиница! Като четях написаното направо се чудя на учителите,какво блеят и искат високи заплати,а учениците на нищо не ги учат! Имаш два варианта: Първият е да и правиш намеци,не да я целунеш а да и хванеш ръката,както влюбена двойка се хваща,и ако си дръпне ръката или каже нещо негативно явно не иска нищо от теб и те харесва само като познат (приятел)! Втория вариант е да кажеш направо,това което искаш и което ти е на сърце,просто да караш направо без овъртания и така пак ще разбереш,дали изобщо те харесва УСПЕХ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си