- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Фестивал на цветовете 2016
Датата е 25.06, мястото още не се знае, но фестивалът е факт.Планирате ли да присъствате, имате ли предположения за необявените засега участници? Някой ходил ли е досега на този фестивал, разказвайте.
Интересува ме и работата с праховете, не спирам да си мисля, че ще ми влезе в очите или гърлото.
А пере ли се боята от дрехите, или да се зареждам с облекло, което мога да прежаля?
Изобщо темата ви очаква, чувствайте се свободни да пишете каквото искате за отминалите и бъдещите такива фестивали!
![]()
Комерсиален фестивал с кофти музика, единственото хубаво нещо бяха уъркшопите. Организацията - не беше чак толкова зле . Но поне дрехите се изпраха. Праха не дразни, но трябва да се избягва вдишване(невъзможно), тъй като всеки хвърля прах във всички посоки като невидял. Поредната готина традиция/ритуал превърната в комерс с цел печалба. Идеята идва от Индия, където с този ритуал се посреща пролетта. На феста през цялото време се разхождаха разни хора предлагайки ти прахчета, които са безбожно скъпи. Храната(ако можеш да я наречеш така) и напитките бяха адски скъпи, също. Говорим за цени над средното за подобни фестивали. Етц, етц...
Какъв е тоя фестивал? За пръв път го чувам.
Жана Бергендорф ще участва ли на този фестивал?
Ако да, то има реална опасност да ви изшмърка прахчетата. (:
/правейки препратка към статиите в ел. вестници.
Ти си абсолютната нула. Всичките ми аргументи ще останат неразбрани, така че по-добре да не се занимавам.