.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Не иска...

Angry Не иска...

Здравейте.
    От 3 месеца си имам приятел.Спахме заедно 4 пъти,но само се гушкаме всеки път.Усещам го,че се възбужда,но нищо не прави.Снощи бяхме заедно и дори му направих намек и отново нищо.Възможно ли е да има нещо,което не ми казва ..

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Възможно е. На колко сте? Защо просто не кажеш 'искам да те чукам?'. Може да не ти е разбрал намека. Мразя намеци.

Аз съм на 20,а той на 24. Започна да ме гали по корема и му бутнах ръката по-надолу.Стигна и до там (много добре усети,че бях мокра), след което просто ме гушна и заспахме. :О
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Сигурна ли си че не си като сгазен крокодил в лицето?

Не мисля,че щеше да се надърви и да е с мен, ако бях хахаха ..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Какво значение има каква е в лицето? Щом ходи с нея и са си легнали заедно, очевидно външният й вид не му пречи.

Авторке, направи му свирка и много бързо ще си промени решението за сън.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Ако ти си му първата и все още не го е правил, може да се притеснява. Седнете, поговорете..

Първата със сигурност не съм.Смисъл говорили сме и да,няма кой знае колко опит,но и аз не съм от най-опитните.Мисля,че го предразполагам,но явно не е достатъчно ..

Първо се говори,за това имаш уста! Поговори с него спокойно,без да го обвиняваш,че не те е чукал! Може да иска първо емоционално обвързване,без да иска да бърза към секса,а и много клони към това че е девствен,а щом е девствен не бързай нека се почувства готов и да го иска силно,а не само защото ти си му казала "ай почвай да ме чукаш" ... Всеки си има принципи все пак!

Супер фен Аватара на Pug_306
    Не че нещо, ама този е неосъзнат гей.... Значииии няма вариант да спиш до гола жена, тя да ти предлага секс, а ти да спиш Отсвири ги и си намери нов, който да е поне отчасти мъж !!

лапни му го и ще те разбере
    явно е стеснителен и се притеснява да не би да не те е разбрал правилно и т.н.

Цитирай Първоначално написано от iron40 Виж мнението
    лапни му го и ще те разбере
    явно е стеснителен и се притеснява да не би да не те е разбрал правилно и т.н.
    Какви са тези пошли коментари "лапни му го" като че ли е в детската градина,та да не знае какво да прави! Като нямате какво да коментирате,поне не го правете!

Е как няма да я разбрал - тя му вкарва ръката в гащите си, какво има повече да се разбира ?!? Едва ли иска да и мери температурата с пръст ...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Може просто да го е срам и да не знае как да си поиска

Няма какво да чакаш. Като започнете да се гушкате пак, плъзваш си ръката надолу по корема му. Бъркаш му в боксерките, хващаш го за пишката, сваляш му бельото и го лапаш(пишока). Мръснишко звучи, обаче си е така. Всяко нормално момче няма да се дръпне.

Тоя ще се дръпне ... със сигурност !

Опитах се да говоря и отговора беше,че не иска да ме притиска. Е ?!?!?!?
    Смисъл what the fuck ?!?! Аз му правя намеци,че и направо си действам,а той ме 'притиска' ?!? Има нещо гнило в цялата история.Дано скоро разбера какво...

Директния подход е най-добър. Кажи му просто, че искаш секс и това е....ако той не иска търси следващия.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Amorenvivo Виж мнението
    Първо се говори,за това имаш уста! Поговори с него спокойно,без да го обвиняваш,че не те е чукал! Може да иска първо емоционално обвързване,без да иска да бърза към секса,а и много клони към това че е девствен,а щом е девствен не бързай нека се почувства готов и да го иска силно,а не само защото ти си му казала "ай почвай да ме чукаш" ... Всеки си има принципи все пак!
    +1

Супер фен Аватара на sladura89
    Аз също не разбирам много от намеци, за това предпочитам като има нещо такова, ако трябва да седнем и да поговорим, но чак такива намеци, ако ми направят няма как да не разбера, явно има нещо, което не ти казва и не е готов може би още!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от sladkabebova Виж мнението
    Опитах се да говоря и отговора беше,че не иска да ме притиска. Е ?!?!?!?
    Смисъл what the fuck ?!?! Аз му правя намеци,че и направо си действам,а той ме 'притиска' ?!? Има нещо гнило в цялата история.Дано скоро разбера какво...
    Чудя се къде ги намирате тея импотентни охлюви...
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си