Здравейте хора! Аз съм Стефания и съм на 17 години. Преди година изкарах курс за професионален гримьор,бих казала,че се справям доста добре,идва ми отвътре,работя качествено и използвам добри продукти за клиентите си,предимно среден и висок клас.Взимам по-евтино от повечето гримьори,но...проблема е,че не мога да си намеря клиенти. Живея в малък,скучен и заспал град,дори ходих в Пловдив да карам курса,защото в града ми нямаше къде да карам курсове,просто не се предлагат такива услуги. Понякога имам чувството,че живея в някое село,а не в град. Не знам как да печеля клиенти.Не знам как да се рекламирам.До момента за 1 година съм гримирала 5 клиентки,2 от които бяха мои близки приятелки,а останалите 3 бяха роднини на приятелките,2 булки и 1 абитуриентка. Съучениците ми в училище изобщо не ме харесват,нямам представа какви са причините,злоба,завист или нещо друго,но те не биха ми помогнали да се популяризирам,а по-скоро ако можеха биха ме закопали. Качвам различни гримове,които аз съм правила във фейсбук на личния ми профил,с идеята,че някое от момичетата,които съм добавила там,ще забележи уменията ми,и ако има повод ще ме потърси за грим,но и това не проработи. Ако си направя сайт трябва да платя за домейн,а ми се вижда скъпо,защото се плаща всеки месец,а и не вярвам,че този сайт ще ми помогне. По-добре да си направя фейсбук страница със снимки,цени и информация относно услугите,които предлагам,но и това не вярвам да проработи.Моля,помогнете ми,посъветвайте ме! Какво да направя,че да привлека клиенти?