- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ви наказват
Ами мен са ме наказвали като например не ме пускат да излизам навън и ми взимат телефона
Пък аз съм ял шамари от време - на време, ама никога не са ме наказвали за някакви дни подред без излизане, телефон, компютър или нещо друго...![]()
В интерес на истината, ние момчетата трябва да имаме пистолет.
Мен ме наказваха да си седя вкъщи и понеже много обичам да рисувам преди 5-6години докато съм наказана да не мърдам от нас ми взимаха и нещата,с които рисувах за да ми е още по-гадно.
Иначе са ме били само веднъж,но го помня и имаше резултат,беше за закъснение,когато много се бяха притеснили за мен и къде съм по дяволите![]()
Не помня да са ме наказвали сериозно.
Вече не ме наказва,но като по-малък като всяко дете са ме хахха
Попе,защо нападаш женското?Не виждаш ли че мяза на тролче?
А ти колко злобно,нещастно,черногледо ,завистливо човече си. С другите лафа може да ти се получава,но с мен не си познал.Този който обижда,като теб е един голям слабак,така че продължавай си с "остроумните и праведни думи" а Бог забавя,но не забравя всеки сам да си прави извода.Повече няма да спамя по темата,нито ще ти отговарям каквато и нападка да ми напишеш,след моя коментар. Приятен ден злобно човечИ![]()
Мен не ме бият и много рядко ми се карат аз съм добро детенце !![]()
Като малка мама ме наказваше, като ми взимаше клавиатурата.. без да знае, че тя не ми е особено нужна![]()